Yandex Metrica

HDP'li Semra Güzel PKK kampında adeta eğitime alınmış! Şoke eden görüntüler ortaya çıktı

HDP'li Semra Güzel PKK kampında adeta eğitime alınmış! Şoke eden görüntüler ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde PKK'lı bir teröristle sevgili oldukları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, PKK kampında yeni görüntüleri ortaya çıktı. Skandalın ikinci perdesinde HDP Milletvekili Güzel'in kampta eczacılık yaptığı, teröristlerle futbol oynadığı görülüyor. HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in PKK kampında adeta eğitime alınmış. SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un yeni yayımladığı fotoğraflarda HDP'li Güzel, PKK kampında eczacılık yapıyor, teröristlerle futbol oynuyor...

Gündem

23.01.2024, 18:37

PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora'nın cep telefonundan çıkan fotoğraflar, HDP-PKK ilişkisini bir kez daha somut olarak belgelemiş oldu. 

Terörist Volkan Bora ile terör kampında çekilmiş fotoğrafları basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle fezleke düzenlendi. Siyasetin ana gündem maddelerinden olan fotoğraflara yenileri eklendi. 

Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak, bilet alınacak mı? Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık... Haberi Görüntüle

PKK KAMPINDAN YENİ FOTOĞRAFLAR

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt'un yayımladığı o fotoğraflarda Bora'nın, HDP Milletvekili Semra Güzel ile birlikte birçok poz verdiği tespit edildi.

Gelen bilgilere göre HDP'li Semra Güzel'in birçok kez terörist Volkan Bora ile bir araya geldiği hatta ve hatta PKK kampında teröristlerle vakit geçirdiği ortaya çıktı.

İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne 15 Nisan Pazartesi? BIST 100 düştü mü, ne oldu? İsrail - İran missilleme sonucu borsa İstanbul'da son durum ne... Haberi Görüntüle

HDP'Lİ VEKİLİN KAMP TURLARI

Bozkurt bugünkü köşe yazısında, HDP'li Güzel'in Kuzey Irak ziyaretinden yeni fotoğraflar yayımladı. HDP'li vekilin, PKK kampında adeta eğitime alındığını gözler önüne seren kareleri kamuoyu ile paylaştı.

Yeni fotoğraflarda, doktor olan HDP'li milletvekilinin, PKK eczanesinde görüntülendiği fotoğraflar dikkat çekiyor. PKK'lı teröristlerin spor aktivitelerinde yer aldığı da görülüyor. 

KAMPA BİRDEN ÇOK KEZ GİTMİŞ

HDP'li vekilin savunduğunun aksine, PKK kampına birden fazla kez gittiğini de açıklayan Ceyhun Bozkurt, "Semra Güzel, bir kez değil 2014 ve 2015 yılında birer kez olmak üzere en az iki kez Volkan Bora ile görüşmek üzere Kuzey Irak'a geçmiş. Güzel, teröristin annesini de yanında götürmüş! " ifadelerini kullanıyor.

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

CESEDİNDEN FOTOĞRAF MAKİNESİ VE NOT DEFTERİ ÇIKTI

SuperHaber'in aktardığı bilgiye göre, 2017 yılında güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen Volkan Bora'nın cesedi üzerinden  fotoğraf makinesi ve not defteri bulundu. Fotoğraf makinesinin örgütün yayın organında çalıştığı dönemden itibaren yanında bulundurduğu makine olduğu ortaya çıktı. Makinenin içindeki hafıza kartını inceleyen Jandarma çok sayıda fotoğraf arasında Semra Güzel ile çekilmiş fotoğrafları buldu. Ancak o dönem fotoğraftakilerin kim olduğu tespit edilememiş ve fotoğraflar rafa kaldırılmış.

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

SAVCI RAFTAN İNDİRDİ

Aradan zaman geçmiş ve savcı değişikliği olmuş. Yeni savcının talimatıyla, fotoğraf makinası raftan indirilmiş ve yeni bir inceleme başlamış. Bu sefer işin uzmanları da devreye girmiş, teknik imkanlardan da faydalanılmış.

İşte tam bu sırada Jandarma uzmanları “Bilge” ismi verilen fotoğraftan şüpheli bulan programı kullanarak fotoğraftaki kişinin Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel olduğunu tespit etmiş. Tespit yapıldıktan sonra Güzel’in milletvekili olması dolayısıyla mevzuat gereği bütün bilgiler Ankara’ya ulaştırılmış. İşte fotoğraf makinesinden çıkan Semra Güzel'in PKK kampından şoke eden kareleri...

KAYNAK: SUPERHABER / CEYHUN BOZKURT

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading