Yandex Metrica

HDP'li Feleknas Uca Türkiye'nin imha ettiği teröristler için AB ve NATO'ya yalvardı

HDP'li Feleknas Uca Türkiye'nin imha ettiği teröristler için AB ve NATO'ya yalvardı

HDP Batman milletvekili Feleknas Uca, Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonları Kürtlere soykırım olarak nitelendirip AB ve NATO'ya çağrıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 18:45

MSB, geçtiğimiz günlerde Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatı düzenledi. "Kış Kartalı" adı verilen harekat kapsamında Derik, Sincar ve Karacak bölgelerinde tespit edilen hedefler vuruldu. Milli Savunma Bakanı Akar, "Kış Kartalı Harekatı ile teröristlerin barınakları, sığınakları, inleri, mağaraları başlarına yıkıldı. Arananalar listesinde her renkten çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi" şeklinde açıklama yaptı.

İzmir'de FETÖ'ye büyük operasyon: 6 milyon TL'lik döviz ve altın ele geçirildi İzmir'de FETÖ'ye büyük operasyon: 6 milyon TL'lik döviz ve altın... Haberi Görüntüle

80'E YAKIN HEDEF VURULDU

Kış Kartalı Harekatı'nda 60 civarındaki hava aracı görev aldı, 3 farklı bölgedeki 80'e yakın hedef tahrip edildi. Operasyon sırasında terör örgütü PKK'nın sözde yöneticilerinin de bulunduğu bir karargahın vurulduğu bildirildi.

Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi? Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile... Haberi Görüntüle

'NATO NE İÇİN VAR?'

Türkiye'nin terörle olan mücadelesi HDP'yi rahatsız etti. Terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP'de Batman milletvekili Feleknas Uca, ''Hedef Sincar ya da Mahmur değil, hedef Kürt toplumuna yönelik soykırımı tamamlamaktır. Avrupa ne için var? NATO ne için var? Uluslararası güçler neye yarıyor? Dünya devletleri ne için var? Ezidi soykırımını izlemek için mi varlar? Açıkça söylememiz gerekir. Avrupa’nın sessizliği soykırımı onaylamak anlamına gelir.''şeklinde açıklama yaparak soykırım benzetmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading