Yandex Metrica

HDP'den sistematik yalan! Meclis'te tehdit yağdırdılar: Sonunuz Saddam gibi olacak

HDP'den sistematik yalan! Meclis'te tehdit yağdırdılar: Sonunuz Saddam gibi olacak

HDP İzmir Vekili Serpil Kemalbay Pekgözü, TBMM'de yaptığı konuşmada, iktidarı hedef alarak, "Saddam’dan bir farkınız kalmadı, sonunuz da öyle olacak." tehdidinde bulundu. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, skandal açıklamalara tepki göstererek konuşmanın zapta geçmesini talep etti. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, "Erdoğan grup toplantısında, 'PKK'lılar 5-10 çocuk yapıyor' dedi. Önce Kürtler diyordu, şimdi örgüte bağladı. Kürtlerin tamamına, 'PKK'lısınız' dediler. Bütün Kürt halkını terörist olarak görmenin bilinçaltının yansımasıdır." görüşünü savundu.

Gündem

23.01.2024, 19:57

HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözü, "Saddam'dan bir farkınız kalmadı, sonunuz da öyle olacak." diyerek iktidarı tehdit etti.

Meclis tutanaklarında da yer alan HDP'li vekilin skandal sözleri şöyle:

Serpil Kemalbay Pekgözü: "Saddam'dan bir farkınız kalmadı, sonunuz da öyle olacak."

Bülent Turan: Söyleyin de zapta geçsin, söyleyin de cevap vereyim. O tehdidinizi geçin, geçin hadi.

Serpil Kemalbay Pekgözü: Geçmiştir herhalde. "Farkınız kalmadı" diyorum.

Başkan: İç Tüzük'ümüze göre Meclis araştırması açılığ açılmaması hususunda sırasıyla siyasi parti gruplarına ve önergelerdeki birinci imza sahiplerine veya onun göstereceği bir diğer imza sahibine söz verilecektir.

Bülent Turan: Sayın Başkan, çok özür diliyorum usulü aykırı ama "Saddam gibi olacaksın" diyor hanımefendi.

HDP vekili "Saddam'la olacaksın" dedi, hesabını göreceksiniz.

Bu saatlerde dışarı çıkacak olanlar dikkat! Bakanlıktan son dakika uyarısı Bu saatlerde dışarı çıkacak olanlar dikkat! Bakanlıktan son dakika uyarısı Haberi Görüntüle

KANDİL'DEN TALİMAT ALIP SİSTEMATİK YALANLAR ÜRETİYORLAR 

CHP'li vekillerin ülke yönetimi vadetttiği HDP, terör örgütünün propagandasını yapmak suçundan hüküm giyen eski vekili Leyla Güven üzerinden iktidarı ve yargı mensuplarını tehdit etti.

Partiden yapılan açıklamada, "Kin, nefret ve intikamla ülkeyi yönetenler de onların maşası olmuş yargı mensupları da kuracağımız adil gelecekte yargılanacaklar." denilmişti.

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN SİSTEMATİK HDP'YE KİMYASAL YALAN EMRİ

Türkiye'nin kendi sınırları ve sınır dışındaki operasyonlarıyla köşeye sıkışan terör örgütü PKK'nın elebaşları siyasi ayak HDP'ye "Türkiye kimyasal silah kullanıyor" yalanını söyleyin emrini verdi.

Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Yonca Kazan Coşkun kimdir? Genç kadın vahşice katledildi! Haberi Görüntüle

HDP'NİN VEKİLİ TERÖRİST KANALINDA KONUŞTU: ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLERE KALKAN OLDU

Terör örgütünün siyasi kolu HDP'nin vekili Ayşe Acar Başaran, örgütün kanalında, Türkiye'yi suçlayan skandal ifadeler kullandı.

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ HAKKINDA SKANDAL SÖZLER

Irak'ın kuzeyinde 17 PKK'lı teröristin 'kimyasal silah ile' öldürüldüğünü öne süren Başaran, "Bu ilk defa Türkiye'nin işlediği bir suç değil." dedi. Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır ötesinde SİHA'lar ile teröristleri hedef alan operasyonlarını 'insanlık suçu' olarak nitelendiren HDP vekili, "Türkiye, uluslararası hukuku ayaklar altına alıyor" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading