Yandex Metrica

Gizem Memiç'e ne oldu, sakatlandı mı? Gizem Memiç'in ayağına ne oldu?

Gizem Memiç'e ne oldu, sakatlandı mı? Gizem Memiç'in ayağına ne oldu?

Survivor All Star'ın son bölümünde çığlıklar yükseldi ambulans siren sesleri duyuldu. Kırmızı takımın başarılı kadın yarışmacısı Gizem Memiç parkurdan çıkarken bir anda yerde kaldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gizem Memiç'in sağlık durumuna ilişkin Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Peki Gizem Memiç'in ayağı mı kırıldı? Gizem Memiç'e ne oldu, sakatlandı mı? Gizem Memiç'in ayağına ne oldu?

Gündem

25.04.2024, 22:27

Survivor All Star tüm heyecanı ile TV8 ekranlarında devam ediyor. Dokunulmazlık oyununda yere düşerek sakatlanan Gizem Memiç herkesi korkuttu. Adada çığlık sesleri yankılanan Gizem Memiç'in sakatlığı konusunda Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. 

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinliği düzenlendi Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılı etkinliği düzenlendi Haberi Görüntüle

GİZEM MEMİÇ'İN AYAĞINA NE OLDU?

Gizem Memiç parkurdan bir anda düşerek herkesi korkuttu. Bacağı terste kalan Gizem Memiç acı içinde yerde kaldı. Acun Ilıcalı yarışmacının durumu hakkında bilgi verdi. Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada Gizem Memiç'in yarışma akıbetine sonra karar verileceğini belirtti. 

Fahrettin Altun'dan Filistin mesajı: Yerimiz bellidir hakikatin yanıdır Fahrettin Altun'dan Filistin mesajı: Yerimiz bellidir hakikatin yanıdır Haberi Görüntüle

GİZEM MEMİÇ ELENDİ Mİ?

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada "Gizem'in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem'in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor'ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR'ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek." dedi.

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

Gizem Memiç 6 Mayıs 1990 yılında dünyaya geldi. Ankara'lı olan Gizem Memiç aynı zamanda modeldir. 

 Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunudur.

1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçildi.

Gizem Memiç Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan aldı.

Güzellik yarışmalarında Türkiye'yi başka ülkelerde temsil etti. 

2016 yılında ilk defa Survivor yarışmasında yer aldı. Survivor 2016'da 10. oldu.

Survivor 2024 All Star yarışmasında yer alıyor. Kırmızı takımda yarışan Gizem Memiç sakatlandığı için hastanede tedavi ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading