Yandex Metrica

Geçici işçiye kadro ne zaman çıkacak? Geçici işçiye kadro kimleri kapsıyor?

Geçici işçiye kadro ne zaman çıkacak? Geçici işçiye kadro kimleri kapsıyor?

Geçici işçiye kadro son günlerde gündem oldu. Geçici işçiye kadro teklifi Meclis'ten geçtikten sonra yasalaşarak yürürlüğe girecek. Peki, Geçici işçiye kadro ne zaman çıkacak? Geçici işçiye kadro kimleri kapsıyor?

Gündem

16.04.2024, 21:24

Geçici işçiye kadroya dair geçtiğimiz günlerde önemli bir gelişme meydana geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin önceden yaptığı açıklamada, “Geçici işçiler sorununu çözmek üzere önemli bir adım attık. Çalışmayı Meclis'e intikal ettirdik” açıklamsında bulunmuştu. Geçici işçiye kadro ve en düşük emekli maaşında artışı da kapsayan düzenleme TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan geçti. Peki, Geçici işçiye kadro ne zaman çıkacak? Geçici işçiye kadro kimleri kapsıyor?

Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ni görmüyor mu? Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller... Haberi Görüntüle

GEÇİCİ İŞÇİYE KADRO KİMLERİ KAPSIYOR?

Geçici işçiye kadro ve en düşük emekli maaşında artış düzenlemesini içeren teklif, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın, konuya ilişkin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"Geçici işçi çalıştırılan kurum ve kuruluşlardaki kadrolarda herhangi bir şekilde boşalma olduğu takdirde kurum ilan edecek. Kıdem sırasına göre; halen çalışan veya çalışma hakkı bulunan geçici işçilere öncelik vermekle birlikte onları kadrolu işçi haline dönüştürmüş olacak"

BİLSEM BİLSEM "Bireysel Degerlendirme Randevunuz Olusturulacaktir" ne demek? BİLSEM sınav sonucu... Haberi Görüntüle

18 Nisan bugün Tokat Merkez'de okullar tatil mi? Tokat'ta ilkokul-ortaokul-lisede okul kapalı mı? Erbaa, Turhal'da okul tatil mi? 18 Nisan bugün Tokat Merkez'de okullar tatil mi? Tokat'ta ilkokul-ortaokul-lisede... Haberi Görüntüle

GEÇİCİ İŞÇİYE KADRO NE ZAMAN ÇIKACAK? 

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya, bayram ikramiyesinin 2 bin liraya çıkarılması ile geçici işçilere kadro düzenlemesini içeren kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

İstiklal Madalyası Verilmiş Bulunanlara Vatani Hizmet Tertibinden Şeref Aylığı Bağlanması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la, muharip gazilerin aylıkları arasındaki farklılıklar giderilecek ve asgari ücretin net tutarında aylık ödenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading