Yandex Metrica

Gaziantep'teki anne dehşetinde yeni gelişme! Bakan Yanık duyurdu

Gaziantep'teki anne dehşetinde yeni gelişme! Bakan Yanık duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Gaziantep'te annesi tarafından günlerce aç bırakıp işkence gören 5 yaşındaki kız çocuğunun tedavisinin takip edildiğini bildirdi. Bakan Yanık ayrıca ailenin 3 çocuğunun devlet korumasına alındığını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:07

Gaziantep'te işkenceye maruz kalan 5 yaşındaki çocuk, Türkiye'nin yüreğini sızlattı. 5 yaşındaki kız çocuğuna günlerce işkence eden cani anne büyük tepki çekerken ''Böyle anne olmaz olsun'' dedirtti.

MİT'ten İstanbul'da DHKP-C operasyonu! Örgütün sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT'ten İstanbul'da DHKP-C operasyonu! Örgütün sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

GÜNLERCE AÇ BIRAKIP İŞKENCE ETTİ

Zihinsel engelli olduğu belirtilen 5 yaşındaki kız çocuğu annesi tarafından şiddete maruz kaldı ve günlerce aç bırakıldı. Köyden dönen baba havalandırmadan eve girince durum ortaya çıkmıştı. 

Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Valilik duyurdu: Sağlık personelini ısıran uzman çavuş açığa alındı Haberi Görüntüle

CANİ ANNE TUTUKLANDI

Gaziantep Valisi Davut Gül, annesi tarafından işkence edilerek günlerce aç bırakılan 5 yaşındaki Firdevs Y.'nin zihinsel engelli olduğunu belirtirken annenin de tutuklanarak cezaevine gönderildiğini açıkladı.

1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Gaziantep'te zihinsel engelli bir annenin, 5 yaşındaki kızına uyguladığı şiddet hepimizi derinden yaraladı. Bakanlık olarak şiddet mağduru kızımızın tedavi sürecini yakından takip ediyoruz. Ailenin 3 çocuğu devlet koruması altına alındı" ifadelerini kullandı.

Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz kıldı! Gerçek ise emniyet sorgusunda ortaya çıktı! Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz... Haberi Görüntüle

''SÜREKLİ ŞİDDET UYGULUYORDU''

Eşinin sürekli kızına şiddet uyguladığını belirten baba Cihan Yıldız, şu açıklamayı yaptrı; ''Bu yeni bir olay değil geçen seneden beri eşim kızıma şiddet uyguluyormuş bazen diğer çocuklarıma da şiddet uyguluyordu. Ama özellikle kızıma çok şiddet uyguluyordu. Ben dün ikindi sıralarında eve geldim. Kapı kapalıydı havalandırmadan eve girdim. Eve girdiğimde çocuk oda da bitkin bir halde yatıyordu. Gözleri şiş ve mosmordu kollarında ısırık izleri vardı. Şuan sağlık durumu biraz iyiye gitti ama hala durumu ağır. Halim ortada çocuğum çok kötü durumda ne yapacağımı bilemiyorum. Diğer çocuklarımda perişan halde. Çocuğuma bir şey olmasın diye doğru düzgün çalışamıyorum. 3 gün zeytin topladım çocuğumu bu halde buldum” diye konuştu.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading