Yandex Metrica

Sitede Ara

Firari FETÖ'cü Arif Erdem'in yeri belli oldu! Aylar sonra ilk kez görüntülendi

Firari FETÖ'cü Arif Erdem'in yeri belli oldu! Aylar sonra ilk kez görüntülendi

FETÖ üyesi, firari eski futbolcu Arif Erdem 1,5 yılın ardından New York'ta ortaya çıktı. Arif Erdem ve yanındaki 2 kişiyle birlikte yemek yerken objektiflere takıldı.

Gündem

30.04.2024, 16:31

Türkiye'nin talep ettiği ancak ABD'nin yerini bilmediğini belirttiği firari FETÖ'cü ve eski futbolcu Arif Erdem, aylar sonra ortaya çıktı.

Dursun Ali Taşçı kaç yaşında öldü? Dursun Ali Taşçı kimdir, memleketi neresi? Dursun Ali Taşçı kaç yaşında öldü? Dursun Ali Taşçı kimdir,... Haberi Görüntüle

ARİF ERDEM NEW YORK'TA ORTAYA ÇIKTI

Bir dönem Galatasaray ve Milli Takım'ın formasını giyen firari FETÖ'cü Arif Erdem'de New York'ta görüntülendi. New York'ta bir restoranda yemek yediği görünen firari FETÖ'cünün, ABD'de olduğu kayda aldığı fotoğraflarla kanıtlanmış oldu.

Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Haberi Görüntüle

İLK OLARAK 2020 YILINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi FETÖ'cü Arif Erdem, ilk olarak 24 Ocak 2020 tarihinde Virginia'nın Manassas şehrinde görüntülenmişti.

1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

'İMAM' OLARAK NİTELENDİRİLİYORDU

Firari FETÖ'cü Arif Erdem'in 2012-2013 yıllarında FETÖ elabaşı Fetullah Gülen'in kullandığı cep telefonuyla 289 kez görüştüğü ve mesajla iletişim kurduğu belirlenmişti. Aynı zamanda ByLock kullanıcısı olan Arif Erdem, bir gizli tanık beyanına göre örgütte imam olarak nitelendiriliyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading