Yandex Metrica

FETÖ’cü Orhan İnandı tutuklandı

FETÖ’cü Orhan İnandı  tutuklandı

FETÖ'cü Orhan İnandı, sorgusunda örgütün sözde Orta Asya genel sorumlusu olduğunu itiraf etti. İnandı, FETÖ elebaşısının kaldığı Pensilvanya ile ilgili de kapsamlı bilgiler verdi. İnandı, çıkarıldığı mahkeme tarafından 'silahlı örgüt yönetmek suçundan' tutuklandı.

Gündem

23.01.2024, 21:57

MİT’in başarılı operasyonu ile Kırgızistan’da yakalanan FETÖ’cü Orhan İnandı, 6 Temmuz’da Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilmişti.

Ankara Cumhuriyet Savcısı Birol Tufan tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İnandı’nın gözaltı süresinin 11 Temmuz’a kadar uzatılması kararlaştırılmıştı.

Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

ÖRGÜTÜN PARASINI YÖNETTİ

İnandı’nın kapsamlı ifade alma işlemi dün sona erdi. Örgüt üyelerine Kırgızistan pasaportu temin ettiği ve örgütün Orta Asya'daki faaliyetlerini yürüttüğünü itiraf etti.

İnandı’nın öte yandan, FETÖ elebaşı Gülen’in kaldığı Pensilvanya’daki örgüt yapısı ve bağlantıları, örgütün diğer üyeleri ve faaliyetleriyle ilgili detaylı bilgiler verdiği ifade edildi.

Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu: Doğrudan bizimle alakalı! Saklandığı ininden yalvardı! Kuzey Irak'a yapılacak operasyon PKK'nın elebaşını korkuttu:... Haberi Görüntüle

SİLAHLI ÖRGÜT YÖNETİCİLİĞİ SUÇUNDAN TUTUKLANDI

MİT operasyonuyla Türkiye'ye getirilen FETÖ'nün sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı, "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan tutuklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading