Yandex Metrica

FETÖ operasyona devam ediyor! Ali Yeşildağ'dan Muharrem İnce'ye kaset tehdidi: Çocukları uzak tutun!

FETÖ operasyona devam ediyor! Ali Yeşildağ'dan Muharrem İnce'ye kaset tehdidi: Çocukları uzak tutun!

FETÖ'nün yönlendirmesiyle AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde videolar paylaşan Ali Yeşildağ, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Erdoğan için çalıştığını iddia etti ve İnce'ye ait uygunsuz görüntüleri yayınlayacağını açıkladı. İnce'den ise cevap gecikmedi.

Gündem

31.01.2024, 13:29

Bir süredir AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde videolar paylaşan Ali Yeşildağ, yaptığı son paylaşımında Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi tehdit etti.

Yeşildağ, Muharrem İnce'nin Erdoğan için çalıştığını iddia ettiği paylaşımında yarın İnce'ye ait uygunsuz görüntüleri yayınlayacağını açıkladı. Yeşildağ yaptığı açıklamada, ''Bel altı vurmayacaktım demiştim. Ancak şuan her şey mübah. Bu halk herşeyi bilmeli. Yarın saat 12:00'da Tayyip abime çalışan, Muharrem İnce'nin sex kasetinden bir bölüm paylaşacağım. Çocukları bu ekrandan uzak tutun'' ifadelerini kullandı.

Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı, neden donuyor? Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı,... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Ali Yeşildağ'ın paylaşımına cevap veren Muharrem İnce, ''Elinizde hangi sahte belge, hangi sahte dekont, hangi sahte görüntü varsa; 1 dakika bile beklemeden yayınlayın. Benim abdestimden şüphem yok. Ömrüm sizin ağababalarınızla mücadele etmek ile geçti. Ne FETÖ'ye, ne PKK'ya, ne Hizbullah'a asla boyun eğmedim, eğmem. Hepinizle yargıda hesaplaşacağım'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading