Yandex Metrica

Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı! 8 ayrı odadan oluşuyor: İşte teknoloji üssü hastanenin özellikleri

Etlik Şehir Hastanesi hizmete açıldı! 8 ayrı odadan oluşuyor: İşte teknoloji üssü hastanenin özellikleri

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün hizmete sunulan Etlik Şehir Hastanesi, 8 ayrı hastaneden oluşacak. Yaklaşık 4 bin yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi, Ankara'nın da 2. şehir hastanesi.

Gündem

06.02.2024, 13:24

Türkiye'nin en büyük şehir hastaneleri arasına girecek Etlik Şehir Hastanesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle hizmete alındı. ''Hayalim'' dediği dev projenin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi'nin adeta bir sağlık şehri olduğunu ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Etlik Şehir Hastanesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışın ardından Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile hastaneyi gezdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a geçmiş olsun telefonu Haberi Görüntüle

8 AYRI HASTANEDEN OLUŞUYOR

Şehir hastanesi 8 ayrı hastaneden oluşacak. Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde Türkiye'nin en büyük kronik yara bakım merkezi, Ankara'nın en kapsamlı klinik araştırma merkezi, ilk ve tek hibrit ameliyathanesi, en büyük hiperbarik oksijen tedavisi merkezi ve en büyük uyku bozukluğu tanı ve tedavi merkezi bulunuyor.

Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı tahmin! Türkiye'nin çocuk nüfusunda dikkat çeken düşüş! TÜİK'ten 2080 için çarpıcı... Haberi Görüntüle

TOPLAM YATAK KAPASİTESİ 4 BİN 50

Toplam alanı bir milyon 22 bin 725 metrekare, toplam kapalı alanı bir milyon 145 bin 129 metrekare, toplam yatak kapasitesi 4 bin 50 olacak hastanede, bin poliklinik, 125 ameliyathane, 691 yoğun bakım yatağı 3 bin 359 servis yatağı yer alacak.

ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden öğrenilir? ATA AÖF vize sınavı ne zaman, hangi tarihte 2024? ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden öğrenilir? ATA AÖF vize... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KRONİK YARA BAKIM MERKEZİ

Hastanede, Türkiye'nin en büyük kronik yara bakım merkezi, Ankara'nın en kapsamlı klinik araştırma merkezi, ilk ve tek hibrit ameliyathanesi, en büyük hiperbarik oksijen tedavisi merkezi ve en büyük uyku bozukluğu tanı ve tedavi merkezi olacak. Ayrıca kamu hastanelerindeki tek otizm merkezine sahip hastanede, Cyberknife teknolojisi de bulunacak.

Tatilden geri dönüş başladı! Valilik duyurdu: Bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı! Tatilden geri dönüş başladı! Valilik duyurdu: Bu araçların trafiğe çıkması... Haberi Görüntüle

SAĞLIK ŞEHRİ STATÜSÜNDE

Bir milyon metrekarenin üzerinde araziye sahip olan ve sağlık kompleksi şeklinde planlanan hastanede, medikal otel, bir üniversite ve helikopter pisti ile ticari bölgeler de bulunacak. Yaklaşık 4 bin 50 yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi, Ankara'nın da 2. şehir hastanesi olacak.

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye'ye ziyaret: Eski büyükelçi John Bass Ankara'ya... Haberi Görüntüle

HER HASTAYA BİR ODA

"Her hastaya 1 oda" anlayışıyla inşa edilen diğer şehir hastanelerindeki gibi bu hastanede de hasta odalarının çoğu, içindeki tuvalet, banyo, televizyon, buzdolabı, eşya dolabı ile hasta ve yakınlarına rahatlık sunacak.










Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading