Yandex Metrica

Tatilden geri dönüş başladı! Valilik duyurdu: Bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Tatilden geri dönüş başladı! Valilik duyurdu: Bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Bayram tatilinin pazartesi günü son bulacak olmasıyla geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu. Trafik kazalarını önlemek ve yoğunluğun önüne geçmek için Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, Bolu, Düzce ve Sakarya illerinde, 9 günlük bayram tatilinin son günü bazı araçların yola çıkması yasaklanacak.

Gündem

16.04.2024, 15:37

9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bir hafta önce memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek üzere yola çıkan tatilcilerin dönüş yolculuğu bugün itibariyle başladı. 43 ilin geçiş güzergahındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de, Jandarma Genel Komutanlığına ait helikopterle, kara yolundaki trafik yoğunluğu havadan takip ediliyor.

Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan mahkum etti' Bakan Fidan'dan İsrail'e çok sert tepki: 'Dünya kamuoyu sizi çoktan... Haberi Görüntüle

VALİ, EMNİYET MÜDÜRÜ VE JANDARMA KOMUTANLARI DENETİME KATILDI 

Polis ve jandarma ekiplerinin sorumluluk bölgelerindeki Kırıkkale-Ankara, Kırıkkale-Kayseri ve Kırıkkale-Samsun kara yollarındaki trafik yoğunluğu ve alınan tedbirler denetlendi. Havadan yapılan denetimlere, Vali Mehmet Makas, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir basımını verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir... Haberi Görüntüle

DÖNÜŞ PAZAR AKŞAMINA KADAR DEVAM EDECEK 

Özellikle araç trafiğinin en yoğun olduğu "kilit kavşak" noktasında trafik ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Polis, sürücülerin emniyet şeridini kullanmamaları için ekip aracının hoparlöründen uyarılar yaptı. Dönüş trafiğinin pazar günü akşam saatlerine kadar sürmesi öngörülüyor. 

Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Steinmeier'e Türkiye'de bir şok daha: Siyonist İsrail, işbirlikçi Almanya Haberi Görüntüle

KAMYON, ÇEKİCİ VE TANKERLERİN YOLA ÇIKMASI YASAK

Kazaları engellemek için dönüşü son güne bırakan sürücüler için yollarda çeşitli tedbirler alındı. Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğunun önüne geçilmesi vatandaşların güvenli seyahatlerinin sağlanması ve trafik kazalarının azaltılması amacıyla Bolu, Düzce ve Sakarya illeri sınırları içerisinde kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların trafiğe çıkışının sınırlandırılması uygun görülmüştür. Bu dahilde bahse konu araç türlerindeki araçların Anadolu Otoyolu ve D-100 Karayolu İstanbul istikametine (Bolu-Düzce-Sakarya il sınırları arasında) 14 Nisan Pazar günü Saat 05.00 ile 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00 saatleri arasında araçların geçişine izin verilmeyecek” açıklaması yapıldı. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading