Yandex Metrica

Eren Erdem CHP'deki krizi örtbas etmeye çalıştı! İmamoğlu sözleri ise olay

Eren Erdem CHP'deki krizi örtbas etmeye çalıştı! İmamoğlu sözleri ise olay

'Değişim' tartışmasının yaşandığı CHP'de Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, verdiği röportajda krizi örtbas etmeye çalıştı. "Kemal Kılıçdaroğlu'nun çekilme kararını bir kişi veremez" diyen Eren Erdem, Ekrem İmamoğlu'na aba altından sopa gösterdi. Eren Erdem'in 'değişim' hakkındaki sözleri ise dikkat çekti.

Gündem

28.01.2024, 01:42

Seçimlerden hezimetle ayrılan CHP'de yaşanan değişim tartışması parti içinde büyük bir kaosa neden oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa çağrılarına kulağını tıkadı ve koltuğunu bırakmak istemiyor.

'Değişim' tartışmalarını başlatan isim olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ise gözünü Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna dikti.

Kılıçdaroğlu'nı devirme planları yapan İmamoğlu'nun kendi safına çektiği isimlerle yaptığı 'zoom' toplantısı internete sızdırıldı.

Ekrem İmamoğlu'nun, Genel Başkanlık koltuğu kapmak için yaptığı her hamle, Kemal Kılıçdaroğlu destekçileri tarafından hedef alındı.

1 Mayıs Bugün Galata Köprüsü açık mı, kapalı mı? Galata Köprüsü saat kaçta kapatılacak, ne zaman açılacak? 1 Mayıs Bugün Galata Köprüsü açık mı, kapalı mı? Galata... Haberi Görüntüle

ABA ALTINDAN SOBA GÖSTERDİ

İmamoğlu'na en sert mesajı ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'den geldi. "Yukarıdan aşağı doğru değişim dikte edemezsiniz" diyerek İmamoğlu'na aba altından sopa gösteren Eren Erdem, bugün CHP'ye yakın Sözcü gazetesinden Ruhat Mengi'ye verdiği röportajda, partideki krizi örtbas etmeye çalıştı.

Kariye Camii 79 yıl sonra tekrardan ibadete açılıyor: Açılış Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek Kariye Camii 79 yıl sonra tekrardan ibadete açılıyor: Açılış Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

EREN ERDEM: BUNUN KARARINI BİR KİŞİ VEREMEZ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevden alınmasına yalnızca bir iki kişinin karar veremeyeceğini belirten Eren Erdem "Büyük kurultay toplanacak zaten, büyük kurultay böyle bir kanaate sahip olmuşsa "Biz Sayın Kılıçdaroğlu'nu genel başkan yapmayı uygun bulmuyoruz" der, başka birini yapar. Yani, bunun kararını bir kişi, üç kişi, beş kişi veremez" diyerek İmamoğlu'na mesaj yolladı.

YRP'de Gazze istifası: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin'deki katliamların baş sorumlusu olarak gösterilmesi kabul edilemez' YRP'de Gazze istifası: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin'deki katliamların baş sorumlusu olarak... Haberi Görüntüle

EREN ERDEM'E ÖRTBAS GÖREVİ

Parti içinde medyada gösterildiği gibi bir koltuk savaşının olmadığını, olayın tamamen bir algı operasyonu olduğunu ifade eden Eren Erdem, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında bir sorun olmadığını vurguladı.

Sözlerine devam eden Eren Erdem, "Ekrem Bey de konuşmasında "Sayın Genel Başkanım, bir değişim olacaksa sizin liderliğinizde olması gerekiyor" şeklinde bir ifade kullandı, aynen oradadır. İki yüz yedi belediye başkanı ve MYK üyelerinin tanıklığında yaptı bu konuşmayı. "Ben değişimi sizinle konuşarak yapmak taraftarıyım" dedi, çok yapıcı bir konuşma yaptı. Ama basına şöyle yansıdı "Genel başkanlıktan çekilmezseniz ben yerelde yokum", öyle bir cümle yok" ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading