Yandex Metrica

''Erdoğan 'kurt' bir siyasetçi" diyen Cüneyt Özdemir, AK Parti'nin gizli planını anlattı

''Erdoğan 'kurt' bir siyasetçi" diyen Cüneyt Özdemir, AK Parti'nin gizli planını anlattı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim planını anlatırken AK Parti'nin güçlü bir kadro oluşturacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tecrübeli ve 'kurt' bir siyasetçi olduğuna dikkat çeken Özdemir, "Aldığım bilgiye göre bu kez çok güçlü milletvekili adayları konuşuluyor. Şapkadan bir şeyler çıkacak belli ki.'' yorumunda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Seçimlere iki aydan kısa bir süre kalırken Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gidecek ve milyonlarca vatadanş oy kullanacak.

Partiler ittifak çalışmalarına hız verirken Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katılmayı reddetti.

Eski bakanlardan Mehmet Şimşek'in aktif siyasete dönmeme kararı muhalefet cephesinde olumlu bir atmosfere neden olurken; gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çevrildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki AK Parti'de seçimlere dönük nasıl adım atılacağı ve nasıl bir yol izleyeceği merak edilmeye başlanırken gazeteci Cüneyt Özdemir'den dikkat çeken kulis bilgileri geldi.

İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı adı ne oldu? İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı... Haberi Görüntüle

"ŞAPKADAN BİR ŞEYLER ÇIKACAK BELLİ Kİ"

AK Parti'nin yol haritasıyla ilgili detayları paylaşan Cüneyt Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tecrübeli ve 'kurt' bir siyasetçi olduğuna dikkat çekti. Partide sosyal medya yerine saha çalışmalarına ağırlık verildiğini söyleyen Belirten Cüneyt Özdemir, milletvekilli adaylığı için liste çalışmalarına büyük özen gösterildiğini aktardı. AK Parti'de yeni isimlerin olacağının altını çizen Özdemir, "Aldığım bilgiye göre bu kez çok güçlü milletvekili adayları konuşuluyor. Şapkadan bir şeyler çıkacak belli ki." diye konuştu.

'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' 'İhaleye fesat karıştırma' davası devam ediyor! İmamoğlu'nun ifadesi tanıdık: 'Hatırlamıyorum' Haberi Görüntüle

''DAHA ÇOK LİSTE ÇALIŞMASI VAR''

AK Parti'deki hazırlıktan bahseden Cüneyt Özdemir, ''Elbette bir vitrin yapmaya çalışıyor ama her seçim öncesi daha çok listelere çalışıyorlar. Yani şu anda herkes milletvekilliği listelerinde kadro çalışması yapıyor.'' ifadelerini kullandı.

2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama branş ve kontenjan sayısı belli olur mu? 2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen... Haberi Görüntüle

''KADRODA YENİ İSİMLER OLACAK''

''Yine benim edindiğim izlenim üçüncü dönem kuralının uygulanacak olması.'' diyen tecrübeli gazeteci, şunları kaydetti;

''Bu yüzden de yeni isimler olacak AK Parti kadrolarında. Aldığım bir başka bilgiye göre bu kez çok güçlü milletvekili adayları konuşuluyor. Sosyal medyada muhalefet cephesi adına büyük bir rüzgar esiyor. Ancak, şu anda AK Parti sosyal medyadan çok sahaya odaklanmış durumda.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading