Yandex Metrica

Erdoğan ile Ersin Tatar arasında kritik görüşme: Mücadeleye devam edeceğiz

Erdoğan ile Ersin Tatar arasında kritik görüşme: Mücadeleye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi. Erdoğan, KKTC'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na gözlemci üye olmasıyla birlikte aile fotoğrafının tamamlandığını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu hitabında KKTC'nin tanınması için uluslararası topluma yaptığı tarihi çağrı sonrası gerekenler hamleler tek tek atılıyor. Erdoğan, doğrultuda mücadeleye devam edeceklerinin vurgusunu yaptı.

Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde "Çember-17" operasyonu: 2 bin 756... Haberi Görüntüle

KIBRIS’IN 39. YAŞINI TEBRİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Başkan Erdoğan, görüşmede, KKTC'nin kuruluşunun 39'uncu yıldönümü için yazılı mesaj göndermiş olmakla birlikte bir kez daha tebriklerini iletti.

Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Oğlunun telefonundan 'hastayım' mesajı attı! Boşanma aşamasındaki eşini canice katletti! Haberi Görüntüle

"MÜCADELEYE HEP BİRLİKTE DEVAM" VURGUSU

KKTC'nin Türk Devletleri Teşkilatı'na gözlemci üye olmasıyla birlikte aile fotoğrafının tamamlandığını ifade eden Başkan Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu hitabında KKTC'nin tanınması için uluslararası topluma yaptığı tarihi çağrı doğrultusunda mücadeleye hep birlikte devam edeceklerini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading