Yandex Metrica

Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu: İşte 20 yılda asırlık değişim

Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu: İşte 20 yılda asırlık değişim

Meclis'in yeni yasama yılı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı için "Türkiye Yüzyılı" sloganını duyurdu. Anayasa ve ekonomi ağırlıklı mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 yılda yapılan hizmetleri de sıraladı.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan,2023 yılı için "Türkiye Yüzyılı" sloganını duyurdu. Sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Türkiye’ye bugüne kadar kazandırdığımız eser ve hizmetlerin üzerine Türkiye Yüzyılı inşa etmeye söz veriyoruz." ifadesini kullandı. Eğitim, sağlık, gençlik ve spor, aile ve sosyal hizmetler, çalışma ve sosyal güvenlik, adalet, iç işleri, milli savunma, ulaştırma, TOKİ gibi birçok konuda son 20 yılda yapılan hizmetleri sıraladı.

Erdoğan, eğitim, sağlık, gençlik ve spor, aile ve sosyal hizmetler, çalışma ve sosyal güvenlik, adalet, iç işleri, milli savunma, ulaştırma, TOKİ gibi birçok konuda son 20 yılda yapılan icraatlere dair bilgilendirmelerde bulundu.
"Türkiye'nin 20 yılda nereden nereye geldiğini göstermek mümkündür. Bu tablo gençlerimizin asırlık değişimi görebilmelerine imkan sağlayacaktır. 2002 yılında vatandaşlarımıza bir söz verdik. Türkiye'yi eğitim, sağlık, güvenlik ve adalet üzerinde yükselteceğiz. Bununla yetinmedik; ulaştırma, enerji, tarım, spor, sosyal yardımları ekleyerek ülkemizi 20 yılda asırlık hizmetlere kavuşturduk." dedi. 

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı? Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak... Haberi Görüntüle

İŞTE 20 YILDA ASIRLIK DEĞİŞİM

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading