Yandex Metrica

Sitede Ara

Erdoğan'a oy verenlere hakaret eden Kılıçdaroğlu'na Ömer Çelik'ten tepki: 27 Mayıs kafası budur!

Erdoğan'a oy verenlere hakaret eden Kılıçdaroğlu'na Ömer Çelik'ten tepki: 27 Mayıs kafası budur!

8'li Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayında seçimlerle akıl almaz açıklamalarda bulundu. Her vatandaşın oy kullanma vazifesini ve seçim hakkını hiçe sayan Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a oy verecek seçmene yönelik, 'Yapmayın, etmeyin, günaha girmeyin. Ahlaklı, erdemli olmalı herkes' dedi. Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayında seçimlerle ilgili olarak, Erdoğan'a oy verecek seçmene yönelik, 'Yapmayın, etmeyin, günaha girmeyin. Ahlaklı, erdemli olmalı herkes' dedi. Kılıçdaroğlu'nun halkın iradesini sayarcasına yaptığı açıkmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.

Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Mağarada ölü bulundular: Define avcılığı ölümle sonuçlandı! Haberi Görüntüle

"YASSIADA ZİHNİYETİ BUDUR"

Çelik, 27 Mayıs 1960 darbesine ilişkin, 'Bu zihniyeti savunanlar, millet iradesini gasp ederek bu ülkeye büyük zararlar verdiler. Kendini milletin üstünde gören bu zihniyetle mücadele etmeye devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenleri 'ahlaksızlıkla' suçlayan Kılıçdaroğlu'na da tepki gösteren Çelik, 'Kendine oy vermeyen herkesi linç etmeye çalışıyor. İşte Yassıada zihniyeti budur. İşte 27 Mayıs kafası budur' dedi.

Bakan Yerlikaya net konuştu: Sokaklarda barınamayacaklar! Mahzen-33 operasyonu: Çok sayıda gözaltı! Bakan Yerlikaya net konuştu: Sokaklarda barınamayacaklar! Mahzen-33 operasyonu: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

"BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN KAPISINI AÇTI"

Ömer Çelik, 27 Mayıs 1960 darbesinin yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, darbenin Türkiye'de millet iradesine karşı bütün kötülüklerin kapısını açtığını belirtti.Darbeden sonra, kötülüklerin Yassıada zihniyetiyle sistematik olarak devam ettirildiğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti: "Bu zihniyeti savunanlar, millet iradesini gasp ederek bu ülkeye büyük zararlar verdiler. Kendini milletin üstünde gören bu zihniyetle mücadele etmeye devam ediyoruz. Şehit Başbakanımız Adnan Menderes ile bakanlarımız Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ı rahmetle anıyoruz."

1 Mayıs'ta İzmir'de otobüsler bedava mı? Bugün İzmir'de otobüs, metro bedava mı? 2024 İşçi Bayramı'nda ESHOT indirimli mi? 1 Mayıs'ta İzmir'de otobüsler bedava mı? Bugün İzmir'de otobüs, metro... Haberi Görüntüle

"İŞTE 27 MAYIS KAFASI BUDUR"

8'li Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayında akıl almaz açıklamalarda bulundu. Her vatandaşın oy kullanma vazifesini ve seçim hakkını hiçe sayan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verecek seçmene yönelik, 'Yapmayın, etmeyin, günaha girmeyin. Ahlaklı, erdemli olmalı herkes' diyerek 'ahlaksızla' itham etti.Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki göstererek "Kendine oy vermeyen herkesi linç etmeye çalışıyor. İşte Yassıada zihniyeti budur. İşte 27 Mayıs kafası budur" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading