Yandex Metrica

Emine Erdoğan'dan Nurdağı'nda depremzedelere ziyaret

Emine Erdoğan'dan Nurdağı'nda depremzedelere ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşanan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzedeleri ziyaret etti.

Gündem

23.01.2024, 20:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde büyük yıkım yaşanan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde depremzedeleri ziyaret etti. 

Havalimanında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından karşılanan Emine Erdoğan, helikopter ile Nurdağı ilçesine geçti.

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Nurdağı'nda depremzedeler için kurulan konteyner kenti ziyaret eden Emine Erdoğan, depremzele aileleri ziyaret etti ve çocuklarla ilgilendi. 

Konteyner kentte psikososyal destek görevlilerine verilecek eğitim programının tanıtımına da katılan Emine Erdoğan, İslahiye'ye hareket etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading