Yandex Metrica

Elektriği kesildi iddiasıyla Kılıçdaroğlu tarafından ziyaret edilmişti! CHP itirafı: Vaatlerle kandırıldım!

Elektriği kesildi iddiasıyla Kılıçdaroğlu tarafından ziyaret edilmişti! CHP itirafı: Vaatlerle kandırıldım!

Elektriği kesildi iddiasıyla Kılıçdaroğlu'nun evine gittiği vatandaş, CHP’lilerce kandırıldığı itiraf etti. CHP’lilerin bir oyunu daha tutmadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İbrahim Öztürk'ü evinde ziyaret etmişti. Öztürk, itirafta bulundu ve "Evimde hiçbir şey olmadığını gördüler, sana her şeyi getireceğiz dediler. Ama gelen giden olmadı" dedi. Yaşanan olaydan dolayı Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da özür diledi.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir elektrik şovu yine tutmadı! Elektriğe yapılan zamları protesto eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faturasını ödememiş ve soruna dikkat çekmek için elektriği kesilen aileleri ziyaret etmişti.

Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Gözler BMGK'deki oylamada: Türkiye, Filistin'in BM'de tam üyeliğini destekliyor Haberi Görüntüle

SANA HERŞEYİ GETİRECEĞİZ DEDİLER

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaret ettiği ailelerden birisi olan Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşayan İbrahim Öztürk'ten aylar sonra itiraf geldi. Öztürk, Kılıçdaroğlu'nun ziyareti öncesi il ve ilçe başkanının evine gelerek incelemelerde bulunduğunu, elektriği kesik olmadığı halde vaatlerle elektriğinin kesik olduğunu söylettirildiğini aktardı. Öztürk " Kemal Kılıçdaroğlu'nun da haberi yok, onu da kandırdılar." dedi.

Verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade eden Öztürk, şunları söyledi: "Bana il başkanı ve ilçe başkanı "Eksiğin neyse biz tamamlayacağız, yapacağız" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla evime büyükşehirden ekipler geldi, evimi incelediler. Evimde hiçbir şey olmadığını gördüler, sana her şeyi getireceğiz dediler."

23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz mi? 23 Nisan Bugün Konya'da otobüsler bedava mı? Konya'da tramvay ücretsiz... Haberi Görüntüle

CHP’LİLER TELEFONA ÇIKMIYOR

Öztürk, evine yapılan ziyaretin ardından mesajlarına, aramalarına herhangi bir şekilde dönüş olmadığını belirtti ve CHP meclis üyelerinin de kendisiyle ilgilenmediğini aktardı.

Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne? Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında,... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ÖZÜR DİLEDİ

Yaşananlar nedeniyle Başkan Erdoğan ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den özür dileyen İbrahim Öztürk "Bana yardımcı olmalarını elimden tutmalarını istiyorum. Bunlar belediyeyi bana karalattılar, bana sahip çıkmadılar. Bana yine Murat Köse sahip çıktı. Evimin bütün eksiklerini tek tek getirdi." diye konuştu.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading