Yandex Metrica

Ekşi Sözlük'ten yine provokasyon: Tahrik ekipleri büyük afette de devrede

Ekşi Sözlük'ten yine provokasyon: Tahrik ekipleri büyük afette de devrede

Kritik zamanlarda, provokasyon dolu yayınlarıyla gündeme gelen Ekşi Sözlük, Cumhuriyet tarihinin en büyük depreminde de halkı kin ve düşmanlığa sürüklemek için devrede. Tüm Türkiye deprem bölgesinden gelen haberlerle yasa boğulmuşken, Ekşi Sözlük'teki provokasyon ekipleri açılan başlıklarla manipülasyon peşine düştü.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Provokatif yayınları ve algı operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Ekşi Sözlük depremde de kara propagandaya devam ediyor. Türkiye enkaz altında kalanlar için tek yürek olmuşken, sitedeki provokasyon ekipleri gün boyu manipüle edici ve halkı tahrik etmeye yönelik başlıklarla panik havası oluşturma peşine düştü. 

Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı 7/24 tarıyor Yapay zeka orman yangınlarını erken tespit edecek: Akıllı kuleler sahayı... Haberi Görüntüle

EKŞİ SÖZLÜK'TE ALENEN TAHRİK

'Hatay'a deprem yardımı yapılamaması', 'Adıyaman'ın ölüme terk edilmesi' gibi başlıklarla devletin bilinçli bir zaafiyet içinde olduğu ima edildi; ''Devlet elini atamıyorsa açıklasın biz kurtaralım'' ifadeleriyle okuyucular tahrik edilmeye çalışıldı. 

Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe yanıt Selçuk Bayraktar'dan terör örgütü PKK destekçisi Geerdink'e Türkçe ve Kürtçe... Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN ARAMADI'' YALANI

Açılan bir başka başlıkta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhalefet belediyelerini aramadığı iddia edildi. Oysa Cumhurbaşkanlığı'nın resmi hesabından yapılan açıklamada Ekşi Sözlük'te iddia edilenin aksine Cumhurbaşkanı'nın ilgili belediye başkanlarıyla görüştüğü vurgulandı. 

23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Ankara'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk... Haberi Görüntüle

AFAD DA EKŞİ SÖZLÜK'ÜN HEDEFİNDE

Ekşi Sözlük'teki propaganda ekipleri AFAD'ı da hedef aldı. ''AFAD'ın Türk milletinden para istemesi'' adıyla açılan başlıkta, bağışlarla ilgili açık manipülayon yapıldı. Ekşi Sözlük kullanıcıları deprem bağışı için başka organizasyonlara yönlendirildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading