Yandex Metrica

Ekşi Sözlük'ten İBB aleyhine yapılan yorumlara sansür getirildi!

Ekşi Sözlük'ten İBB aleyhine yapılan yorumlara sansür getirildi!

Geçtiğimiz günlerde Ekşi Sözlük'teki sansürleri, CHP'ye tahsis edilen gündem ve başlıkları belgelerle birlikte ortaya çıkaran 'abese_irca' adlı sosyal medya kullanıcısı, platformdaki yeni bir skandalı daha kamuoyuyla paylaştı. Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği için 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' ettiği iddia edilen kullanıcının yorumu kaldırıldı.

Gündem

27.01.2024, 22:25

Provokatif yayınları ve iftiraya kadar varan algı operasyonları yapılan “Ekşi Sözlük” isimli portalda; Ekrem İmamoğlu'nu, İBB'yi, CHP'yi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren hesaplar engellenirken başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere diğer bakan ve devlet görevlilerine hakaret seviyelerine ulaşan entry'lere ise ses çıkarılmıyor.

Ekşi Sözlük'ün kara propagandasını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkaran '@abese_irca' yeni bir skandalı daha kamuoyuyla paylaştı.

23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda ücretsiz konser, etkinlik var mı? 23 Nisan 2024 Çocuk Bayramı etkinlikleri! İBB, 23 Nisan Çocuk... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA ELEŞTİRİYE 'TAHRİK' DEDİLER

'İBB’nin kamuya açtığı lojmanlar' başlığına yaptığı ‘İBB iflas edince elde avuçta ne varsa ortaya sürmeye başladı. İmamoğlu kendisi için yaptırdığı şehitlik arazisindeki ultra lüks köşkü ne zaman kamuya açacak acaba? Yoksa tasarruf sadece başkalarına mı? Müflis bir belediye başkanı icraatı.’ yorumu ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ iddiasıyla kaldırıldı.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

"SOSYAL MEDYA ALGISI BU ŞEKİLDE YAPILIYOR"

Kullanıcı gelişmeyi, "Ekşi sözlük İBB'nin iflas ettiğini yazdığım entry'i "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" iddiası ile silmiş. Bu arada sözlükte 50'ye yakın Türkiye'nin iflas ettiğini iddia eden başlık var. Bakın işte sosyal medya algısı bu şekilde yapılıyor." ifadelerini kullanarak duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading