Yandex Metrica

Düzce Adliyesi ne zaman faaliyete geçecek? Bakan Bozdağ açıkladı

Düzce Adliyesi ne zaman faaliyete geçecek? Bakan Bozdağ açıkladı

Düzce'de 5,9'luk depremde birçok iş yeri ve evler hasar gördü binalar çatladı. Hasar gören yerler arasında Düzce Adliyesi de var. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Düzce'deki depremde hasar gören Düzce Adliyesi'nin pazartesi sabah itibarıyla normal faaliyetlerini sürdüreceğini açıkladı.

Gündem

19.02.2024, 00:04

Saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Düzce Adliyesi'nde hasar meydana geldi.

Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın fay hattı var! Bakan Özhaseki'den tüm belediye başkanlarına 'kentsel dönüşüm' çağrısı: 500'e yakın... Haberi Görüntüle

ANA YAPIDA SORUN YOK

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Düzce'deki depremde hasar gören Düzce Adliyesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. Bakan Bozdağ, yaptığı açıklamada ''Adliyemizin dış cephesinde olan dışında içeride herhangi bir şey yok. Binanın ana yapısında herhangi bir sorun olmadığını gördük." dedi.

DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu DEM'li belediyeden bir skandal daha! Engelli ve şehit yakınlarını kovdu Haberi Görüntüle

NE ZAMAN FAALİYETE GEÇECEK?

Düzce Adliyesi'nin ne zaman faaliyete geçeceği hakkında bilgi veren Bozdağ, ''Düzce Adliyesi pazartesi sabah itibarıyla normal faaliyetlerini sürdürecek." ifadelerini kullandı.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading