Yandex Metrica

Dün Akşener veto etmişti, bugün Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı! İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na manidar paylaşım geldi

Dün Akşener veto etmişti, bugün Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladı! İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na manidar paylaşım geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adaylığını ilan etmesi sonrası İmamoğlu'ndan manidar paylaşım geldi. İmamoğlu, "Halkın sesi, Hakkın sesidir" ifadelerini kullandı ve bu sözler Kılıçdaroğlu'na gönderme olarak yorumlandı.

Gündem

23.01.2024, 20:08

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, büyük fiyaskolara sahne olan "İkinci Yüzyıl Vizyonu" organizasyonunda adaylığını ilan etti. "Sana rakip olmak için geliyorum ey dünya" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Hayırlı uğurlu olsun diyorum, haydi arkadaşlar başlıyoruz" dedi. Söz konusu açıklamaların ardından İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olduğu konuşulan Ekrem İmamoğlu'ndan manidar bir paylaşım geldi. İmamoğlu, "Halkın sesi, Hakkın sesidir" ifadelerini kullandı ve bu sözler Kılıçdaroğlu'na gönderme olarak yorumlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz ay katıldığı bir canlı yayında, "Bir de beni deneyin" diyerek adaylığının sinyalini vermişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geride kalan gün katıldığı yayında, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına kapıyı kapatarak, 2023 için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı işaret etmiş, "Adaylıklarına 'hayır' demeyiz" demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, büyük fiyaskolara sahne olan "İkinci Yüzyıl Vizyonu" organizasyonu sonunda yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerindeki adaylığını resmen ilan etti.

"Sana rakip olmak için geliyorum ey dünya" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Hayırlı uğurlu olsun diyorum, haydi arkadaşlar başlıyoruz" dedi.

23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Ankara'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk... Haberi Görüntüle

2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı öğretmen sınv görevi ücreti ne kadar? 2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NDAN MANİDAR PAYLAŞIM

Akşener'in adaylık için işaret ettiği iki isimden biri olan İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylık ilanı sonrası oldukça manidar bir paylaşım yaptı.

Mustafa Kemal Atatürk'ten alıntı yapan İmamoğlu, "Halkın sesi, Hakkın sesidir" dedi.

İmamoğlu'nun söz konusu paylaşımı, adaylık konusunda adım atacağına yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading