Yandex Metrica

Doğu Ekspresinde bir ilk yaşadı! Sporcu Süleyman Atlı trenin üzerinden snowboard ile atladı! İşte o yürekleri ağza getiren atlayış

Doğu Ekspres Ankata- Kars seferinde bir ilk yaşandı. Ünlü snowboardcı Süleyman Atlı, karlar diyarı Sarıkamış'ta tren seyir halindeyken snowboarduyla atlayarak Kars'ta bir ilke imaza attı. O heyecan verici atlayış dron ile böyle görüntülendi.

Gündem

01.04.2024, 18:53

Doğu Ekspresi'nin Kars'ın Sarıkamış ilçesinden geçişi sırasında sporcu Süleyman Atlı, snowboard ile trenin üzerinden atladı. Yürekleri ağza getiren o atlayış dron ile görüntülendi.

TCDD Taşımacılık AŞ'nin son yıllarda yoğun ilgi gören Doğu Ekspresi, yolcularını, güzel manzaraların bulunduğu güzergahta 25 saatlik yolculuğa çıkarıyor.

Atlı'nın atlayışı, dronla görüntülendi.

Son dakika: İstanbul'da yangın paniği: İş hanı dumanlar altında kaldı Son dakika: İstanbul'da yangın paniği: İş hanı dumanlar altında kaldı Haberi Görüntüle

ANKARA- KARS SEFERİNDE BİR İLK 

Kars Valiliğinden konuya ilişkin yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

"Kars'ta bir ilk, belki de dünyada... Dünyanın en güzel rotalarından olan, Doğu Ekspresi ile yaşanan Ankara-Kars seferinde bir ilk yaşandı. Ünlü snowboardcu Süleyman Atlı, kristal karlar diyarı Sarıkamış'ta Doğu Ekspresi'nin üzerinden snowboarduyla atlayarak ilklerin şehri Kars'ta bir ilke imza attı. Muhteşem gösteriyi gerçekleştiren Süleyman Atlı, bu organizasyonun gerçekleştirilmesini sağlayan Kars Valisi Ziya Polat ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını tebrik ediyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading