Yandex Metrica

Diyarbakır’da DBP il binasına terör baskını! HDP'li Semra Güzel ve Öcalan'ın fotoğrafları bulundu

Diyarbakır’da DBP il binasına terör baskını! HDP'li Semra Güzel ve Öcalan'ın fotoğrafları bulundu

Diyarbakır'da DBP il binasına gerçekleştirilen terör operasyonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in de aralarında olduğu grubun teröristbaşı Abdullah Öcalan ve öldürülen teröristlere hitaben sözde saygı duruşu yaptığı fotoğraflar ortaya çıktı.

Gündem

26.04.2024, 03:58

Diyarbakır'da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) binasında yapılan etkinliklerin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında polis binaya operasyon düzenledi.

DBP il binasında, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in de aralarında olduğu grubun teröristbaşı Abdullah Öcalan ve öldürülen teröristlere hitaben sözde saygı duruşu yaptığı fotoğraflar, çeşitli tarihlerde sosyal medyada ortaya çıktı.

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Başlar öne eğik sözde saygı duruşu yapıldığı fotoğrafların yayınlanmasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda Güvenlik ve TEM şube ekiplerince sabah saatlerinde Şeyh Şamil Mahallesi’ndeki binaya operasyon düzenlendi. Binaya giren ekipler, arama yaparken, çevik kuvvet polisleri ise tedbir aldı. Savcılık soruşturması kapsamında, bir fotoğrafta HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in olduğu belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme... Haberi Görüntüle

SEMRA GÜZEL DİKKAT ÇEKTİ

Baş öne eğik sözde saygı duruşu olarak yapılan paylaşımda, yasama dokunulmazlığının kaldırılması ile 'terör örgütü üyeliği' ve 'terörün finansmanı' suçundan hakkında fezleke hazırlanan Semra Güzel’in olması dikkat çekti. 

Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana çıkacak Geleceğin meslekleri açıklandı! Bu meslekler 10 yıl içinde ön plana... Haberi Görüntüle

İL BAŞKANI GÖZALTINDA

Diyarbakır'da terör soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez gözaltına alındı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan terör soruşturması kapsamında, terör örgütü PKK'nın talimatı doğrultusunda örgüt propagandasına dönüşen 21 ayrı eyleme katıldığı gerekçesiyle Gülmez hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda Gülmez, gözaltına alındı.

DBP il binası ve Gülmez'in evinde arama yapan ekipler toplatma kararı bulunan kitap ve dergiler ile örgütsel afiş, pankart ve dokümanlar ele geçirdi.

Ele geçirilen dokümanlar, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading