Yandex Metrica

Dışişleri'nden Kubicki’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözlerine kınama: Ahlaki seviyesini ve bayalığını gösteriyor

Dışişleri'nden Kubicki’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözlerine kınama: Ahlaki seviyesini ve bayalığını gösteriyor

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Almanya Federal Parlamento Başkan Yardımcısı Wolfgang Kubicki’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hadsiz sözlerine "Almanya Federal Parlamento Başkan Yardımcısı Kubicki'nin, Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı hakaretamiz ifadeleri en kuvvetli şekilde kınıyoruz" açıklamasını yaptı.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Tanju Bilgiç, Almanya Federal Parlamento Başkan Yardımcısı Wolfgang Kubicki’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hadsiz sözlerine ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Haberi Görüntüle

'EN KUVVETLİ ŞEKİLDE KINIYORUZ'

Bilgiç şunları aktardı:

Almanya’nın Federal Parlamento Başkan Yardımcısı Wolfgang Kubicki’nin Aşağı Saksonya Eyalet seçim kampanyası kapsamında yaptığı bir konuşmada Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında kullandığı hakaretamiz ifadeleri en kuvvetli şekilde kınıyoruz.

Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne? Bombacı Mülayim kimdir? Bombacı Mülayim ne yaptı, olay ne? Haberi Görüntüle

'KUBICKI'NİN BAYALIĞINI GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR'

Kubicki’nin bu kabul edilemez ifadeleri, adıgeçenin Parlamento Başkan Yardımcılığı konumuna yakışmadığı gibi, siyasi ahlak ve sorumluluktan da tamamen yoksundur. Bu yakışıksız ifadeler esasen Kubicki’nin siyasi ve ahlaki seviyesi hakkında fikir vermekte ve bayağılığını gözler önüne sermektedir.

Bu konudaki güçlü tepkimiz bugün Bakanlığımıza çağrılan Almanya’nın Ankara Büyükelçisi’ne de bildirilmiştir.

2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen atama branş ve kontenjan sayısı belli olur mu? 2024 Öğretmen atama sayısı | 16 Nisan Kabine Toplantısı'nda öğretmen... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

FDP genel başkan yardımcısı ve Federal Meclis başkan yardımcısı Wolfgang Kubicki, mülteci krizindeki görüşleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çirkin bir yakıştırmada bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading