Yandex Metrica

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e kınama: Aklıselim ve sorumlu davranmaya davet ediyoruz

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e kınama: Aklıselim ve sorumlu davranmaya davet ediyoruz

Dışişleri Bakanlığı 'İsrail güçlerinin ve İsrailli yerleşimcilerin Batı Şeria’da artan saldırı ve şiddet eylemlerini en güçlü şekilde kınıyoruz' açıklaması yaptı.

Gündem

23.01.2024, 22:19

Dışişleri Bakanlığı, İsrail  güçlerinin ve İsrailli yerleşimcilerin Batı Şeria’da artan saldırı ve şiddet eylemlerini en güçlü şekilde kınaayan bir açıkama paylaştı. 

Deprem konutlarına yüzde 50 indirim mi yapılacak? Deprem konutlarına yüzde 50 indirim mi yapılacak? Haberi Görüntüle

"EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ"

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "İsrail güçlerinin ve İsrailli yerleşimcilerin Batı Şeria’da artan saldırı ve şiddet eylemlerini en güçlü şekilde kınıyoruz." denildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkmasın Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayvanlar konusunda kimse bize merhamet dersi vermeye kalkmasın Haberi Görüntüle

"KABUL EDİLEMEZ"

Yapılan açıklamada, "İsrail kuvvetlerinin bugün Cenin mülteci kampına yönelik gerçekleştirdiği ve 7 Filistinlinin ölümüyle sonuçlanan saldırı ile İsrailli yerleşimcilerin Batı Şeria’nın Huvara kentinin Filistinli sakinlerine yönelik yürüttükleri şiddet ve yıldırma eylemleri kabul edilemez. " olduğu ifade edildi. 

Veterinerlik Hizmetleri Kanunu 9. Madde 3. Fıkrası nedir? Veterinerlik Hizmetleri Kanunu 9. Madde 3. Fıkrası nedir? Haberi Görüntüle

"AKLISELİM OLMAYA DAVET EDİYORUZ"

Artan bu saldırı ve eylemlerin, bölgedeki gerginliği daha da tırmandırarak şiddet sarmalını beslediği ve kutsal ramazan ayının yaklaştığı dönemde tansiyonun düşürülmesine yönelik uluslararası çabalara da zarar verdiği ifade edilen açıklamada, "Bu saldırılara son verilmesine ve şiddetin önlenmesine yönelik çağrılarımızı yineliyor, İsrail Hükümeti’ni aklıselime ve sorumlu davranmaya davet ediyoruz." çağrısında bulunuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading