Yandex Metrica

Devletin malını boyayan gençlere spreyler İBB'den! Ekrem İmamoğlu 16 milyonla alay ediyor

Devletin malını boyayan gençlere spreyler İBB'den! Ekrem İmamoğlu 16 milyonla alay ediyor

İstanbullular bozulan, yanan, geciken, kaza yapan otobüs ve metrobüslerden bunalmışken İETT'nin son yayınladığı klip 16 milyonla alay etmenin açık ilanı oldu. Belediyenin tamir ettirmek yerine Yenikapı'ya getirdiği otobüsler Ekrem İmamoğlu'nun verdiği spreylerle bir güzel boyandı!

Gündem

06.04.2024, 17:21

İETT otobüs ve metrobüslerinin sık sık arıza ya da kaza yapmasından bunalmış İstanbullular Ekrem İmamoğlu'nun organize ettiği son eğlence ile gerçek bir şok yaşadı. Bakımsızlıktan ötürü arızalanıp hurdaya ayrılmış metrobüslerden bazıları Yenikapı'da sergilendi, sonra eğlence için sprey boyalarla tanınmaz hale getirildi. 

İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözkonusu eğlence için bir de klip çekerek bunu İETT'nin sosyal medya hesabından paylaştı. '23 Haziran Demokrasi Şenliği' adı altında çekilen kepazelik vidyosunun altına İETT şu notu düştü: "Coşkuyla kutlanan 23 Haziran Demokrasi Şenliği'nde güzel anılar biriktirdik."

Belediye yönetiminin bu vurdumduymaz tavrı sosyal medyada vatandaşları çileden çıkardı. Milletin vergileriyle alınmış otobüsleri gençlere eğlence için boyatarak 2013'teki Gezi çapulculuğuna sıkça gönderme yapan İmamoğlu yönetimi, "Boyanacağına bari tamir edilseydi" şeklindeki itirazlara da kulak tıkadı.

Teleferik faciasında belediyenin ihmali gün yüzüne çıktı: Seçim uğruna ertelendi! Teleferik faciasında belediyenin ihmali gün yüzüne çıktı: Seçim uğruna ertelendi! Haberi Görüntüle

O KLİBİ GÖREN ŞOK OLUYOR  

İETT paylaşımının altına tepki mesajlarını yazan vatandaşlar şu ifadeleri kullandı:

"Biz de bugün çok güzel bir anı biriktirdik. 18A otobüsünüz klima açmayan kaptan, üstelik tüm camlar kilitli bir şekilde yolculuk yaptık." 

"Siz bence bu tür paylaşımlar yerine sahaya bir inin, saat sıkıntıları, arızalar, gelmeyen otobüsler, klimasız araçlar gibi sorunlara odaklanın. Önceliğiniz bu olsun."

"Oğlum siz manyak mısınız? Millet binmeye otobüs arıyor, yaptığınız etkinliğe sizin! Siz harbi kafayı yediniz!"

"Benim vergimle alınan otobüse ne hakla bunu yaparsınız? O otobüs arızalı olsa bile tamir edilip kullanılmalı. İETT ne ayaksınız siz?"

Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Haberi Görüntüle

İSTANBUL FİLOSUNDAN 177 ARAÇ EKSİLDİ 

Kamu malına törenle zarar verdiren mevcut yönetim, Sayıştay raporlarına göre şimdiye dek 177 otobüs ve metrobüsü devretmiş yahut hurdaya çıkarmıştı. 

Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da otobüs bakım-onarım işlerinin yüzde 44'ünü, otobüs alım ihalelerinin ise yüzde 48'ini tek bir firmaya, CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın müşavirlik yaptığı Ulaşım İç ve Dış Ticaret A.Ş'ye vermişti.  

31 Mayıs ile 15 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul'daki Gezi Parkı ve Taksim Meydanı'nı esir alan ünlü Gezi olayları, otobüs yakma, polise saldırı, camide içki içme gibi eylemlerin CHP'liler tarafından kutsandığı bir dönem olarak tarihe geçti.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading