Yandex Metrica

Depremin yaraları burada sarılıyor! İşte sahra hastanesi içerisindeki imkanlar

Depremin yaraları burada sarılıyor! İşte sahra hastanesi içerisindeki imkanlar

Kahramanmaraş'taki depremlerin ardından Milli Savunma Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından kent merkezindeki Şehir Hastanesi bahçesine Sahra Hastanesi kuruldu. Söz konusu hastanede röntgen cihazından ameliyathaneye kadar birçok imkan bulunuyor.

Gündem

27.01.2024, 04:53

Kahramanmaraş'ta şehir merkezine kurulan sahra hastanesi depremin yaralarının sarılmasında en büyük faktörlerden biri olarak ön plana çıkıyor. Sahra hastanesi, içerisindeki donanım bakımından fiziksel hastanelerden farksız. Çok sayıda teknolojik cihaz hastane içerisinde yer alıyor.

İçerisinde röntgen cihazından ameliyathanesine hatta laboravutarına kadar her şeyi düşünülen sahra hastanelerinde yaralar sarılmaya başlandı.

Deprem nedeniyle yaralanan veya farklı bir rahatsızları bulunan vatandaşlar sahra hastanesine gelip, muayenesini ve tedavisini olmaya başladı.

Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Yargıtay'dan emsal karar çıktı: Tüm emeklileri ilgilendiriyor Haberi Görüntüle

İSRAİL DE SAHRA HASTANESİ KURACAK

Hastane, kentteki diğer hastanelerin de yükünü hafifletecek. İsrail'den gelen görevlilerin de kentte sahra hastanesi kuracağı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading