Yandex Metrica

Depremden iki gün önce almışlardı! Hayatlarını kurtardı

Depremden iki gün önce almışlardı! Hayatlarını kurtardı

Çifte depremin vurduğu Adıyaman'da binanın üzerine çöktüğü traktörün oluşturduğu yaşam boşluğu bir ailenin mucizesi oldu. Yalgi Ailesi’nin traktörü depremden iki gün önce aldıkları ve hiç kullanmadıkları ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli çifte depremin yankıları sürüyor. Hayatını kaybedenlerin sayısı 42 bini aşarken binlerce insan yaralandı, onlarca bina yıkıldı. Birçok köy de ağır hasar aldı. Depremin Adıyaman'da ise mucize bir kurtuluş gerçekleşti.

Yaşamını Adıyaman’da sürdüren Ayhan Fahri Yalgi çiftinin üçüz oğulları ile oturduğu dört katlı bina, büyük felakette traktör ile ticari araçların üzerine yıkıldı. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin şiddetiyle ilk iki kat birbirine girdi.

Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniye ile görüştü Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan,... Haberi Görüntüle

TRAKTÖR SAYESİNDE HAYATTA KALDILAR

Üst katta oturan Yalgi Ailesi, kaldıkları enkazdan traktörün oluşturduğu yaşam boşluğu sayesinde ölümden döndüler. Baba Fahri Yalgi, yaşam boşluğunda elleriyle enkazı kazıyarak, küçük bir delik açmayaı başardı. Fahri Yalgi ve eşi, kucaklarında birer çocuklarıyla aşağı atladı. İçeride kalan oğlu Berat’ı kurtarmak için tekrar enkaza giren baba, çocuğunu sıkıştığı yerden çıkardı.

23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı) İETT otobüs metrobüs metro bedava mı? 23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı)... Haberi Görüntüle

DEPREMDEN İKİ GÜN ÖNCE ALMIŞLAR

Yalgi Ailesi’nin traktörü depremden iki gün önce aldıkları ve hiç kullanmadıkları ortaya çıktı. Adıyaman’dan uçakla İstanbul’a getirilen Yalgi çifti ve çocuklarının hastanedeki tedavisi sürüyor. Ayhan Yalgi, eşi ve çocuklarıyla enkazdan kurtuldu ama ağabeyi, yengesi ve 18 yaşındaki yeğenini depremde kaybetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading