Yandex Metrica

Deprem sonrası istifalar sürüyor! Hatay İl Sağlık Müdürü görevi bırakma kararı aldı

Deprem sonrası istifalar sürüyor! Hatay İl Sağlık Müdürü görevi bırakma kararı aldı

Hatay Valisi Rahmi Doğan'ın ardından Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat da görevi bırakma kararı aldı. İddiaya göre Hambolat da Doğan gibi milletvekilliği adaylığı için istifa etti.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkımaneden olan deprem felaketi sonrası 45 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da istifalar sürüyor. 

Geçtiğimiz günlerde Hatay Valisi Rahmi Doğan milletvekilliği adaylığı için istifasını açıklamıştı. Doğan'ın ardından bir istifa haberi daha geldi.

FETÖ'ye 'kıskaç' operasyonu: Askeri okullara girişte öncelik sağlanmış FETÖ'ye 'kıskaç' operasyonu: Askeri okullara girişte öncelik sağlanmış Haberi Görüntüle

HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜ GÖREVİ BIRAKMA KARARI ALDI

Hatay Valisi Rahmi Doğan görevinden ayrılmasının ardından şimdi de İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat da görevi bırakma kararı aldı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ İDDİASI

Hambolat'ın tıpı Doğan gibi 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde aday adayı olmak için görevinden istifa ettiği öğrenildi.

Söz konusu gelişmeyi gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından duyururken, Hambolat'ın Hatay'ın yeniden yapılandırılması sürecinde daha aktif rol oynamak istediği için milletvekilliği aday adayı olmayı planladığı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading