Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzyıllık icraatları 21 yıla sığdırıldı! Türkiye şehirleri eser ve hizmetle donatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüzyıllık icraatları 21 yıla sığdırıldı! Türkiye şehirleri eser ve hizmetle donatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yayımlanan Millete Hizmette 21. Yıl İl İcraat Kitaplarında 31 Mart seçimleri için mesaj verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerçek Belediyecilik" programımızla şehirlerimizin refahını, huzurunu, güvenliğini ve tabii afetlere karşı direncini artırmayı hedefliyoruz.'' dedi. 

Gündem

15.03.2024, 11:02

AK Parti tarafından 81 il özel Millete Hizmette 21. Yıl İl İcraat kitapları hazırlandı. Partinin resmi internet adresinden erişilebilen kitapçıklarda Edirne'den Kars'a belediyecilikte 30'uncu, iktidarda ise 21 yılda Türkiye'ye kazandırılan dev eserler 12 ayrı başlıkta sıralandı.

Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü! Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

''22'NCİ YILIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kitapçıklar için hazırladığı özsözde şun ifadeleri kullandı: Belediyecilikte 30'uncu, iktidarda ise 22'nci yılımızı tamamlayacağız. Her biri şanla, şerefle, şehirlerimize eser kazandırmakla geçen 30 yıllık tecrübemizin ışığında milletimizin huzuruna yepyeni bir mahalli idareler vizyonuyla çıktık.

Savcılık harekete geçti! Baykar'a iftira atan İBB'nin provokatörleri hakkında soruşturma! Savcılık harekete geçti! Baykar'a iftira atan İBB'nin provokatörleri hakkında soruşturma! Haberi Görüntüle

''GERÇEK BELEDİYECİLİK''

Önümüze çıkan engeller karşısında "ya bir yol bularak ya bir yol açarak", 81 vilayetimizin her birine sayısız eser, yatırım ve proje kazandırdık. "Gerçek Belediyecilik" programımızla şehirlerimizin refahını, huzurunu, güvenliğini ve tabii afetlere karşı direncini artırmayı hedefliyoruz.

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

''ADAYLARIMIZA REKOR DESTEK BEKLİYORUZ''

Bugüne kadar ülkemize nasıl tarihi başarıları beraber yaşattıysak, el ele, gönül gönüle vererek 31 Mart'ta da "Türkiye Yüzyılı Şehirleri" için güçlü bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum. Sosyal medya ve algı belediyeciliğiyle günü kurtarmaya çalışanlar karşısında, sizlerden 'her anınızda hep yanınızda' olacak belediye başkan adaylarımıza rekor destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Yüzyılı vizyonunun hedeflerinin tek tek sırlandığı kitapta,  Türkiye'nin 100'üncü yılına hitafen 'Cumhuriyetin Yüz akı Türkiye'nin ortak aklı' sloganı da yer aldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara ilişkin açıklama! Hazine ve Maliye Bakanlığından, Bakan Şimşek'in ABD'deki sözlerine ilişkin iddialara... Haberi Görüntüle

12 BAŞLIKTA 21 YILLIK BAŞARI

Türkiye Yüzyılına yakışan eserleri ve hizmetleri ülkeye kazandıran Ak Parti, 21 yıllık bilançosunu yayımladı. Kitapta Edirne'den Kars'a Türkiye'nin 81 iline 21 yılda yapılan hizmetler 12 başlıka ele alındı. 

Enerjiden, tarıma kültür ve sanayiye kadar her il için 21 yıllık yatırım ve destek miktarlarına yayımlanan kitapya yer verildi.

LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama Haberi Görüntüle

81 İLİN YATIRIM DESTEĞİ

En çok yatırımın İstanbul'a yapıldığı belirtildi. Buna göre İstanbul'a 1 tirilyon 649 milyarlık asırlık eser ve hizmet için kaynak aktarıldı. İstanbul'u yatarımda takip eden Ankara'ya  trilyon 91 milyar lira değerinde yatırım ve destek verildi. Edirne'ye 21 yılda ulaşımdan sağlığa, enerjiden adalete kadar 111 milyar 620 milyonluk yatırım ve destek sağlandığı açıklandı.

Kars'a 71 milyar 595 milyon liralık yatırım ve destek verildiği belirtildi. Zonguldak'a 2002-2023 yıllarında 189 milyar 407 milyonluk eser ve hizmet kazandırdı. Son 5 yıldır CHP'nin yönetiminde bulunan Adana'ya 278 milyar 952 milyon lira değerinde yatırım ve destek verildi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading