Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zafer rotası belli oldu! İlk yurt dışı ziyaretleri o iki ülkeye

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zafer rotası belli oldu! İlk yurt dışı ziyaretleri o iki ülkeye

28 Mayıs'ta yapılan seçimlerden zaferle çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan geleneği bozmuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Haziran’da KKTC’yi, 13 Haziran’da Azerbaycan’ı ziyaret edecek.

Gündem

23.01.2024, 21:00

28 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerden zaferle çıkan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu sandığa gömen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni dönemde yapacağı yurt dışı ziyaretlerinin adresi belli oldu.

28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı mı? Bisiklet yarışında Boğaz Köprüsü saat kaçta kapalı olacak? 28 Nisan Bugün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü açık mı, kapalı... Haberi Görüntüle

ZAFER ROTASI BELLİ OLDU

Geleneğini bozmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Geniş Anadolu Coğrafyası' olarak dillendirilen KKTC'yi bugün, Azerbaycan'ı 13 Haziran'da ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

ERSİN TATAR'LA BİR ARAYA GELECEK

Kıbrıs ziyaretinde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adada çözüme ilişkin Türkiye'nin tezlerini bir kez daha uluslararası kayıtlara geçirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin çözümden yana olduğu mesajını yineleyecek.

Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Son dakika! Ege Denizi'nde deprem Haberi Görüntüle

SONRAKİ DURAK AZERBAYCAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sonraki durağı kardeş ülke Azerbaycan olacak. Erdoğan, 13 Haziran'da yapacağı ziyarette Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya gelecek. Bu ziyarettede iki Cumhurbaşkanı Kafkaslar'da barış ve istikrara yönelik mesajlar verecek.

Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay yorum Olası İstanbul depreminde en güvenli yer neresi? Uzman isimden olay... Haberi Görüntüle

CEVDET YILMAZ VEKALET EDECEK

Öte yandan Erdoğan'ın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti'ne ziyareti dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın vekalet etmesine dair tezkere, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tezkereye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12-13 Haziran'da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti'ne ziyarette bulunacağından, dönüşüne kadar Cumhurbaşkanlığına Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 106'ncı maddesi uyarınca, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading