Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yüreğim parçalandı' dediği Asiye Ateş'ten haber var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yüreğim parçalandı' dediği Asiye Ateş'ten haber var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Asiye kızımızın yüzünü gördünüz mü. Asiye bebeği unutmayın arkadaşlar. Evladımı o köpekler ne hale getirmiş. Yüreğim parçalandı.' dediği Asiye Ateş'e ikinci ameliyat 1 hafta sonra yapılacak.

Gündem

23.01.2024, 18:35

Gaziantep'te pitbull cinsi ikli köpeğin saldırısında ağır yaralanan ve sevk edildiği Antalya'da doku nakli yapılan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gidiyor.

Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce Sivas'ta deprem mi oldu? Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce... Haberi Görüntüle

İKİNCİ AMELİYATI OLACAK

Prof. Dr. Ömer Özkan, ilk ameliyatın başarılı geçtiğini, uygun koşulların oluşması halinde ikinci operasyonun 1 hafta, 10 gün içinde planlanacağını belirterek, "Nakledilen dokunun daha stabilize olması için bekliyoruz. Asiye'nin sağlık durumu iyi, serviste izleniyor, ailesiyle beraber. Kompresyonla (destek) yürüyor. Yemeğini yiyor. Gayet iyi iletişim kurulabiliyor. Erken dönemdeki sıkıntıları hemen hemen atlattık" dedi.

Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı Düzensiz göçmenlere geçit yok! 1177 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

'YÜZ VE SİNİRLE İLGİLİ SORUN VAR'

Gelecek hafta diğer kısımlarla ilgili operasyon planladıklarını kaydeden Prof. Dr. Özkan, "Yüz ve sinirle ilgili bir sorunumuz var. Onun için de muayenesi sonucunda nasıl bir operasyon yapacağımızı planlayacağız. Yüz siniriyle ilgili bir operasyon planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

'YÜREĞİM PARÇALANDI'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün milletvekilleriyle yaptığı kahvaltıda Gaziantep'te yaşanan pitbull saldırısını hatırlatarak şu cümleleri kurdu; "Asiye kızımızın yüzünü gördünüz mü. Asiye bebeği unutmayın arkadaşlar. Evladımı o köpekler ne hale getirmiş. Yüreğim parçalandı.''

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading