Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şehit Talha Bahadır’ın ailesi arasında dikkat çeken diyalog

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı Bölgesi’nde şehit olan Teğmen Talha Bahadır’ın babası Hakkı Bahadır ile telefon görüşmesi gerçekleştirerek başsağlığı temennisinde bulundu.

Gündem

20.02.2024, 11:42

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günüde terör saldırısında şehit olan Teğmen Talha Bahadır’ın ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. İHA'nın haberine göre, taziye dileklerini ileten Bağatar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak şehidin babası Hakkı Bahadır ile görüştürdü.

DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar Haberi Görüntüle

"ALLAH SABRINIZI ARTIRSIN"

Acılı babaya başsağlığı dileyen Erdoğan, “Rabbim şehidimizle beraber sevgili habibine sizleri de komşu eylesin. Malum şehitler ölü değil, diridirler ama kul olarak biz bilmeyiz. Allah sabrınızı artırsın inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim mi geldi? Motorin litresi ne kadar? Bu gece mazota indirim var mı? 25 Nisan motorine indirim... Haberi Görüntüle

"SÜREKLİ DUALARIMIZDASIN CUMHURBAŞKANIM"

Baba Bahadır ise Erdoğan’a teşekkür ederek, “Allah razı olsun Cumhurbaşkanım. Sizi çok seviyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin. Sürekli dualarımızdasın” sözleriyle karşılık verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading