Yandex Metrica

DOLAR

32.46

%-0 expand_less

EURO

34.77

%-0.5 expand_more

ALTIN

2436.10

%0.04 expand_less

BIST

9915.62

%2.05 expand_less

BTC ($)

63567.25

%-1.9 expand_more

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özbekistan Mirziyayev'den ortak basın açıklaması! 'İlişkilerimizi ileri seviyelere taşıyacağız'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özbekistan Mirziyayev'den ortak basın açıklaması! 'İlişkilerimizi ileri seviyelere taşıyacağız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan Devlet Başkanı Şevket Mirziyayev ile Semerkant Kongre Merkezi’nde Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı Takdim Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İmam Buhari Nişanı takdimi yapıldıktan sonra 'Nişanın tevcihi karşılıklı saygı ve gelişen ilişkilerimizin somut ver tezahürüdür.' ifadelerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan'ın Semerkant havalimanında törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Özbekistan'da Yüksek Düzey İmam Buhari Nişanı takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbek mevkidaşı Mirziyayev ile Semerkant Kongre Merkezi’nde Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı Takdim Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından öne çıkanlar; 

Fıkıh ilminin efendisi Buhari'nin her şeyi İmam Buhari adına özellikle bu kıymetli nişanın tarafıma tevcihinden çok büyük şeref duyuyorum.

Fıkıhta ve hadis ilminde zirve bir isimdir. Milletim adına bu nişana layık görülmem vesilesiyle teşekkür ediyorum. 

Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı! Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı... Haberi Görüntüle

'İLİŞKİLERİMİZİ DAHA İLERİ SEVİYEYE TAŞIYACAĞIZ'

Nişanın tevcihi karşılıklı saygı ve gelişen ilişkilerimizin somut ver tezahürüdür.

Önce insan anlayışıyla gerçekleştirilen bu reformlarla Aziz kardeşim Şevket Mirziyoyev'e şükranlarımı sunuyorum.

Kapsamlı stratejik ortaklık seviyesine çıkardığımız ilişkilerimizi daha da ileri seviyelere taşıyacağımıza inancım tamdır. 

Mirziyoyev'in açıklamalarından öne çıkanlar: 

1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor 1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ BİR LİDERİ VAR 

Hepimiz sizi dünya çapında itiraf edilen büyük devlet ve siyaset adamı olarak hürmet ediyoruz. Kardeş Türk halkının tarihi ve bugünü büyük. Ve ben eminim... Türkiye'nin geleceği de elbette büyük olacak. Çünkü Türkiye'nin böylesine güçlü ulu önderi bir lideri var. Sizi bir kez daha kendi adıma ve halkım adına içtenlikle kutluyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading