Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete oturma düzeni göndermesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete oturma düzeni göndermesi

AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Boy sırası mı yoksa kim AK Parti karşısında daha çok seçim kaybetmiş ona göre mi oturacaklar bir türlü karar veremiyorlar.' diyerek muhalefete tepki gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 18:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Giresun İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Sevgili Giresunlular, saygıdeğer hanımefendiler, sevgili gençler sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün 3500 kişilik salon bitti. Ama biz toplantıyı burada yapıyoruz olmaz. Toplantıyı orada yapmamız gerekirdi. Yeni toplantı salonunda yapmamız lazım. Bu salonu hıncahınç dolduran tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. İlk önce Dereli ilçemizi ziyaret ettik. 22 Ağustos sel felaketinde en fazla zarar gören ilçemizdi. Afet haberini alır almaz Giresunlu kardeşlerimizin o zor gününde hamdolsun kimseyi çaresiz, sahipsiz bırakmadık. Sel felaketinin yaralarını kısa sürede sarmayı başardık. Bu vesileyle hayatını kaybeden kardeşlerime Allah'tan rahmet diliyorum.

Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir yalan... Adalet Bakanı Tunç'tan mülakat sorusu iddialarına sert tepki: Büyük bir... Haberi Görüntüle

GİRESUN'A YAPILAN YATIRIMLAR

Buradan bir kez daha açılışını yaptığımız eserlerin hayırlı olmasını diliyorum. Bir taraftan afetlerin izlerini ortadan kaldırırken bir kez daha aynı felaketlerin yaşanmaması için yoğun çaba harcıyoruz. Alınması gereken tedbirler alınıyor. Gençler, Giresun'umuzda Bulancak'ta millet bahçesi yapımına devam ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bitiriyoruz. Kelkit Köprüsü'nün seneye tamamlıyoruz. Eğribel Tüneli'nin bir kısmını açtık. Giresun balıkçı barınağı inşaatı sürüyor. Devletimizin gücünü böyle günlerde gösterebildiğimiz için gururluyuz. Biz bu millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik. Biz bu millete sevdalıyız. Asla popülizm yapmadık. Verdiği sözleri Ankara'ya gidince unutanlardan olmadık. Giresun'da 19 yılda çiftçilerimize 2,6 milyar lira tutarında tarımsal destek sağladık.

Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Teleferik faciasında 25 saniye detayı! Kontrol odası görüntüleri ortaya çıktı Haberi Görüntüle

'ESER SİYASETİ YAPIYORUZ'

Allah sıhhat, milletimiz de destek verdikçe kara kışa aldırmadan hizmet yolunda olacağız. Biz istismar siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz. Biz millete hizmetkar olmaya geldik. Esen rüzgara göre yön değiştirenlerden, sabah söylediğini akşam inkar edenlerden olmadık. Biz sloganlarla değil, icraatımızla, eserlerimizle, yatırımlarımızla konuşuruz.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç yaşında? CHP Grup Başkanvekili Murat Emir kimdir? Murat Emir nereli, kaç... Haberi Görüntüle

MUHALEFETE OTURMA DÜZENİ GÖNDERMESİ

Bunların millete hizmet etmek gibi bir derdi yok. Kapalı kapılar ardında kirli pazrlık yapmaktan başka dertleri yok. Biz koştururken muhalefetin içler acısı halini görüyorsunuz. Muhalefetin tek gündemi, kimin nereye hangi sırayla oturacağına dair, bir türlü buna karar veremiyorlar. Boy sırasına göre mi, yaş sırasına göre mi, yoksa AK Parti karşısında kim daha fazla seçim kaybetmiş, ona göre mi masaya oturacaklarına bir türlü karar veremiyorlar. 

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

'SİYASETTEKİ MEZİYETLERİ TANK GÖRÜNCE KAÇMAK'

Güya milletvekili sıfatı taşıyorlar, güya belediye başkanlığı yapıyorlar. Yabancı büyükelçiliklerim kapısında arıyorlar. Kendi ülkesini yabancı büyükelçilere şikayet edecek kadar alçaldılar. Sorsan Mustafa Kemal'in partisiyiz derler. Bunların siyasetteki meziyetleri tank görünce kaçmak. Hiçbir medya kampanyası bunların skandallarını ortadan kaldıramayacak. Bugünden itibaren çok daha güçlü bir şekilde çalışacağız. Giresun'da kapısını vurmadığımız hane bırakmayacağız. Bize oy versin, vermesin tek tek herkese ulaşacak, gerçekleri anlatacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading