Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'nin başörtü tiyatrosuna sert tepkİ: İstismar ediyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'nin başörtü tiyatrosuna sert tepkİ: İstismar ediyorlar

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin başörtü tiyatrosuna sert tepki gösterirken HDP ile ilgili de kritik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Mersin'de İki terörist kadını kimler istismar ediyor, malum, parlamentoda olan parti. Bu iki kadın kendilerini patlatıyor. Nasıl bir beyin yıkadınız ki batıl davanız için kendilerini feda ettiler." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da Altındağ Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları ile Toplantı" programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

İstihdamda kadın oranı yüzde 50'nin üzerine çıkmıştır. Bu tablo kadınlarımızın fırsat eşitliği temelinde ulaştığı seviyeyi göstermektedir. Sadece başörtülei sebebiyle kızlarımızın polis coplarıyla inletildiğini yok sayamayız. Bu ülkenin hiçbir kurumunda kadınlarımıza başörtüsü sebebiyle zulum edilemez, bu dönem bitti. CHP yine istismar yapıyor. Bir kaç tane başörtülü buluyor 'Biz sizden yanayız, sizinle beraberiz' diyor. Ben bu kardeşlerime sesleniyorum: Gelmeyin bu oyuna.

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

'ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMİ, AİLE MERKEZLİ SOSYAL YAPININ GÜÇLENDİRİLMESİ DÖNEMİ HALİNE GETİRECEĞİZ'

Bundan 11 yıl önce Türkiye hazır, hedef 2023 diyerek Cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma planını milletimizle paylaşmıştık. Artık yeni hedefimizi 2053 vizyonu çerçevesinde şekillendiriyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemi, aile merkezli sosyal yapının güçlendirilmesi dönemi haline hep beraber getireceğiz.

SimSimi neden tehlikeli? SimSimi nedir? SimSimi neden tehlikeli? SimSimi nedir? Haberi Görüntüle

'AİLE DESTEK PROGRAMI 2 BUÇUK MİLYON HANEYE ULAŞACAK'

Geçtiğimiz dönem müjdesini verdiğimiz sosyal konut projesinin nasıl memnuniyetle karşılandığını gördük. Sosyal desteklerde önceliğimiz ihtiyaç ve hak temelli anlayışla kuşatıcı bir sistem kurmak. Bu sistemin en somut uyulamalarından biri de 'Türkiye Aile Destek Programı'dır. Bu programın bütçesin 40 milyar liraya çıkardık. Yaklaşık 2 buçuk milyon haneye ulaşacak bu programla geniş bir yelpazede insanlarımıza destek olmayı hedefliyoruz. Türkiye'deki 10 haneden 1'ini kapsayacak. Sosyal devletin gereği olarak bu adımları hizmete geçiriyoruz.

Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak için SGK'ya sahte belge sunan 182 kişi hakkında soruşturma başlatıldı! Erken emekli olmak için her şeyi göze aldılar! Emekli olmak... Haberi Görüntüle

'ASGARİ ÜCRETE YILBAŞINDA CİDDİ BİR ARTIŞ YAPACAĞIZ'

Küresel ekonomik krizin ülkemize olan etkisi sebebiyle her kesimi rahatlatacak adımları attık, atmayı sürdüreceğiz. Asgari ücretten memur ve emekli maaşlarına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yılbaşında ciddi şekilde yükselterek enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız.

Emin olun 2023'te biz ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz ama muhalefet cephesinde epeyce bir isim zorunlu emekliliğe ayrılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading