Yandex Metrica

Cihan Paçacı kimdir, İYİ Parti'den neden istifa etti?

Cihan Paçacı kimdir, İYİ Parti'den neden istifa etti?

İYİ Parti'den istifa eden Cihan Paçacı internette araştırılıyor. Cihan Paçacı kimdir, İYİ Parti'den neden istifa etti? sorusu gündeme geldi.

Gündem

18.03.2024, 08:40

İYİ Parti'den istifa eden Cihan Paçacı internette araştırılıyor. Cihan Paçacı kimdir, İYİ Parti'den neden istifa etti? sorusu gündemde yerini aldı.

İYİ Parti'de deprem devam ediyor. Parti içerisinde ayrılıklar yaşanıyor.İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı istifa etti 6'lı Masa'nın toplantısı olduğu anlarda genel merkezi terk ederek istifasını gerçekleştirdi.

Bunun üzerine internete Cihan Paçacı kimdir, İYİ Parti'den neden istifa etti? soruları yanıt arıyor.

23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024 Çocuk Bayramında ESHOT otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ'DEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı istifa etti 6'lı Masa'nın toplantısı olduğu anlarda genel merkezi terk ederek istifasını gerçekleştirdi.

Paçacı'nın yaptığı açıklama şu şekilde, '"Ülkemizin ve milletimizin umudu olan 6'lı Masa'nın Cumhurbaşkanı adaylık sürecine dair, bir gazeteciye verdiğim demecin, maksadı aşan yorumlara neden olduğunu görüyorum. Demokrasimize nefes aldıracak bir süreçte büyük emek harcayan, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi, aynı zamanda, 6'lı Masayı oluşturan Sayın Genel Başkanların iradelerini koruyup kollamak amacıyla; İYİ Parti'deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum." dedi.

Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli Bay Cage oyuncuları kim? Yetenekli Bay Cage filmi konusu ne, ne zaman çekildi? Yetenekli... Haberi Görüntüle

Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu uyarı Çöl tozu kabusu devam ediyor! Meteorolojiden 35 ile sarı kodlu... Haberi Görüntüle

CİHAN PAÇACI KİMDİR?

Mustafa Cihan Paçacı, 25 Mart 1949'da Malatya'da dünyaya geldi. Lise yi bitirdikten sonra Ankara İktisadi ve Ticarî İlimler Akademisi'nden mezun oldu. 

Şekerbank'ta Genel Müdür Yardımcılığı, Etibank Bankacılık Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Halk Bankası Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, TC Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde yer aldı. Çeşitli ticari ve sanayi kuruluşlarında yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı. 20. Dönem Elazığ, 21. Dönem Ankara Milletvekili.

2017 senesinde ise Meral Akşener'in yeni partisi İyi Parti'nin kurucu üyeleri arasında yer aldı. 26 Ocak 2023 tarihinde İYİ Parti'den istifa ettiğini tüm kamuoyu ile paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading