Yandex Metrica

CHP’li Can Ataklı'dan bombardıman: Muharrem İnce'den bir cacık olmaz

CHP’li Can Ataklı'dan bombardıman: Muharrem İnce'den bir cacık olmaz

Muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Can Ataklı, Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan Millet Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi yerden yere vururken "Bu Muharrem İnce'den bir cacık olmaz kardeşim. Bir gün söylediğini ertesi gün yalanlayan hırs dolu nereden ne kaynak aldığı bilemediğimiz bir bir adam çıkmış şimdi Türkiye'nin kaderi ile oynamaya kalkıyor. Neymiş 17-18 yaşındaki gençler, Muharrem de Muharrem diyormuş, onun arkasından koşacakmış." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imza toplayacağını ve cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere gireceğini açıkladı.

Altılı Masa'ya katılacağı yönündeki iddiaları kabul etmeyen Muharrem İnce, Hürriyet gazetesinden Ahmet Hakan'a konuştu.

'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar iftiraları 7 soruyla tek tek çürüttü! 'Bir kez daha yalan rüzgarıyla karşı karşıyayız' dedi! Haluk Bayraktar... Haberi Görüntüle

ALTILI MASA KARARINI VERDİ

Sokaktaki vatandaşın nabzını tuttuğunu belirten Muharrem İnce, şu ifadeleri kullandı;

"Evet, 'CHP'ye katıl' diyen var. Ama bir katıl diyen varsa, 'Sakın ha' diyen üç var. Sokakta en çok, "Yedi/sekiz cumhurbaşkanı yardımcısıyla nasıl yürüyecek bu iş?' cümlesini işitiyorum. Seçime 55 gün var. Ben aday olacağım."

Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz kıldı! Gerçek ise emniyet sorgusunda ortaya çıktı! Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz... Haberi Görüntüle

''BU MUHARREM'DEN BİR CACIK OLMAZ''

Muhalif kimliğiyle tanınan gazeteci Can Ataklı, kendi kanalında gündeme ilişkin değerlendirmede bulunurken Millet Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi yerden yere vurdu.

Can Ataklı, yaptığı açıklamada "Bu Muharrem İnce'den bir cacık olmaz kardeşim. Bir gün söylediğini ertesi gün yalanlayan hırs dolu nereden ne kaynak aldığı bilemediğimiz bir bir adam çıkmış şimdi Türkiye'nin kaderi ile oynamaya kalkıyor. Neymiş 17-18 yaşındaki gençler, Muharrem de Muharrem diyormuş, onun arkasından koşacakmış." ifadelerini kullandı.

PKK'ya pençe darbesi! MSB duyurdu: Dört terörist etkisiz hale getirildi PKK'ya pençe darbesi! MSB duyurdu: Dört terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

''HEM KENDİNİ MAHVETTİ, HEM MUHALEFETE ZARAR VERDİ''

Muharrem İnce'yi yerden yere vurmaya devam eden Can Ataklı, ''Fakat Muharrem İnce adında bir adam var biliyorsunuz. Bu adam 2018 seçimlerinde halkın büyük desteğiyle seçimlere katıldı ve yüzde 30'un üzerinde bir oy aldı. Ama seçim akşamından itibaren yaptığı ağır hatalarla hem kendini mahvetti ve hem de başta CHP olmak üzere muhalefete zarar verdi. Bazen sert bazen tatlı olarak zaman zaman dile getirdik. Şimdi çıkmış 17-18 yaşındaki bir kesimin ki yüzde 80'i de oy kullanamıyor. İki tane dans yaptı. Hala Türkiye'deki rejimin dine döndüğünü anlayamayan bir kesim PKK ile işbirliği yapanlara mı vereceğiz. Altı kişiyle mi olacak diye gaza getirmişler. Bu Muharrem İnce denen adam adayım diyor.'' şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading