Yandex Metrica

CHP'de kazan kaynıyor! İl ve ilçe teşkilatları Kaftancıoğlu'na karşı isyan bayrağı açtı!

CHP'de kazan kaynıyor! İl ve ilçe teşkilatları Kaftancıoğlu'na karşı isyan bayrağı açtı!

Geride kalan 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde büyük hezimet yaşayan CHP'de teşkilatlar faturayı Canan Kaftancıoğlu’na kesti.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs seçimlerinden Kılıçdaroğlu'na 2 milyondan fazla oyla fark atmasının ardından CHP’li 20 il yöneticisi ve ilçe başkanları, resmiyette görevde olmayan Canan Kaftancıoğlu’nun partiye zarar verdiği gerekçesiyle CHP İstanbul yapılanmasından ayrılması gerektiğini dile getirdi.

HDP desteği ve çeşitli manipülasyonlara rağmen Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız" açıklaması ile istifa etmeyeceğinin sinyalini verdi. 

Seçimin kaybedeninin Kılıçdaroğlu olmasına rağmen CHP'de fatura farklı isimlere kesildi. CHP İstanbul 20 il yöneticisi ve ilçe başkanları, Canan Kaftancıoğlu’nun partiye zarar verdiği gerekçesiyle CHP İstanbul yapılanmasından ayrılmasını talep etti.

Cehennem filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Cehennem filmi konusu ne, neyi anlatıyor? Cehennem filmi oyuncuları kim, nerede çekildi? Cehennem filmi konusu ne,... Haberi Görüntüle

KAFTANCAIOĞLU'NU İSTEMİYORLAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlı mevcutta CHP'nin İstanbul il başkanı ama resmiyette il başkanı olmayan Canan Kaftancıoğlu’nu her zaman koruma altına almasıyla bilinen bir gerçekti. Seçimlerin ardından hezimetin faturasının birilerine kesilmesi gerektiği görülürken Kılıçdaroğlu'nun yaptığı açıklama ile partide herkesin kendi derdine düşeceğini gösteriyor.

Öte yandan CHP'de parti içi muhalifler İstanbul’da erken davranarak Kaftancıoğlu’nun ipinin çekilmesinden yana tavır koyduğu bildiriliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading