Yandex Metrica

CHP yandaşı Yanardağ: Kılıçdaroğlu seçilirse hayat bayram olmayacak

Tele1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını değerlendirdiği konuşmasında, itiraf gibi bir açıklamada bulundu. Yanardağ, Kemal Kılıçdaroğlu için "Seçilirse Türkiye cennet falan olmayacak, hayat bayram da olmayacak Türkiye’nin sorunları devam edecek" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:32

Aylardır süren krizin ardından Altılı Masanın cumhurbaşkanı belli oldu. Geçtiğimiz cuma günü Meral Akşener'in "Kumar ve noter masasında olmam" diyerek terk ettiği masaya  dün 'şartlı' şekilde yeniden döndü.  Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını "Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcısı olması" şartıyla kabul etti.

23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep Bastık konseri nerede, ne zaman yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak? Zeynep... Haberi Görüntüle

"SORUNLAR DEVAM EDECEK"

CHP tarafından fonlanan Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yanardağ, "Kılıçdaroğlu seçilirse Türkiye cennet falan olmayacak, hayat bayram da olmayacak Türkiye'nin sorunları devam edecek" ifadelerini kullandı. 20 senedir millet iradesiyle iktidarda olan AK Parti'yi 'dinci, gerici, faşizan bir diktatörlük' olarak tanımlayan Yanardağ, "Türkiye normale dönecek, totaliter rejim tehdidini yenilgiye uğratmış olacak." dedi.

Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye gençleri sakinleştirdi! Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye... Haberi Görüntüle

ÖNCE YERİN DİBİN SOKTU SONRA ÖVDÜ 

Meral Akşener'in masadan ayrılması sonrasında oldukça sert açıklamalarda bulunan Merdan Yanardağ, İYİ Parti'nin yeniden masaya dönmesine ilişkin ise bu sefer "Akşener dönmekle iyi yaptı" diyerek iki gün önce yerin dibine soktuğu Akşener'i övdü. 

İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte kimlikle oy kullanma olabilir! İYİ Parti Genel Başkan adayından çok konuşulacak iddia: Kurultayda sahte... Haberi Görüntüle

"BÜYÜK HATA OLUR"

Yanardağ, Akşener'in 'Yavaş-İmamoğlu' şartına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Beşli Çete operasyonu sürüyor.. Kulislerde M. Yavaş ve E. İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı yardımcılıklarına getirilmesi konuşuluyor. Büyük hata olur. Bu, daha baştan Kılıçdaroğlu'nun elini kolunu bağlamak, ikisi sayesinde seçilmiş bir kişi görüntüsünü vermek ve kuşatmak demektir."demişti. 

Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atmıştı! İBB provokatörüne CHP para yağdırmış! Baykar'a 'İsrail'e jet yakıtı satmışlar' iftirası atmıştı! İBB provokatörüne CHP... Haberi Görüntüle

"AKŞENER DÖNMEKLE İYİ YAPTI"

Yanardağ'ın konuya ilişkin yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti; 

"Çok sert eleştirmiştik Meral Akşener ve İYİ Parti'yi, fazla yüklendiniz dediler evet yaptık. Ben söylediğim her şeyin arkasındayım. Eğer milletin tepkisini harekete geçirememiş olsaydık o masa çoktan dağılmıştı. Akşener dönmekle iyi yaptı, buna karşı çıkmıyoruz. Bizi eleştirenler büyük cehalet içerisinde.

Millet buna bir tepki gösterdi. Eşyayı ismiyle çağırmak, olayı doğrularıyla yansıtmak gazetecilik görevidir. Biz hiçbir partiye mensup değiliz. Meral Akşener ve İYİ Parti milletin tepkisi, partideki çözülme, partisinin baraj altında kalma ihtimaline karşı geri döndü. Biz gerçeklerden yanayız.

2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek gözetmen, salon başkanı öğretmen sınv görevi ücreti ne kadar? 2024 İOKBS sınav görevli ücreti | Bursluluk sınavı gözetmen, yedek... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE CENNET FALAN OLMAYACAK"

Kılıçdaroğlu seçilirse Türkiye cennet falan olmayacak diyen Yanardağ, "hayat bayram da olmayacak Türkiye'nin sorunları devam edecek ama Türkiye normallerine dönecek. Kültür edebiyat spor tartışacağız yine sorunlarımız olacak ama Türkiye yakın ve vahim dinci, gerici, faşizan bir diktatörlük, totaliter rejim tehdidini yenilgiye uğratmış olacak.öDün geceye kadar Türkiye'nin cumhuriyetçi geleneği, CHP çizgisi bir daha geri dönüşü olmamak üzere kırılmak istendi. Dün gece bu önlendi" dedi. 

MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan 23 Nisan'a özel kutlama mesajı yayınlandı! Çocukların teşkilata özel mektupları yoğun ilgi gördü! MİT Başkanı İbrahim Kalın'dan 23 Nisan'a özel kutlama mesajı yayınlandı!... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'YE  SKANDAL SÖZLER

Büyük bir krizi aştı Türkiye. Çok uzun süredir umut krizi içerisindeyiz. Kötülük sıradanlaştı, örgütlendi ve iktidara taşındı. Hoyratlık, bilgisizlik, rüküşlük revaçta oldu. Küfür ve hakaret temel hitap biçimi haline geldi.

Ülke ortak değerlerini kaybediyor. 128 milyar dolar nerede diyorsunuz ezan susmaz diyor 164 kez imar affı çıkardınız 8'i AK Parti döneminde deprem için önlem almadınız diyor sen tekbiri hedef aldın diyorlar. Böyle bir ülke haline geldik.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading