Yandex Metrica

CHP'nin İslam hazımsızlığı! Hafızlık Töreni'ne karşı çıktılar

CHP'nin İslam hazımsızlığı! Hafızlık Töreni'ne karşı çıktılar

Cizre ve Silopi'de hafızlığını tamamlayan 200 öğrenci için icazet töreni düzenlendi. CHP Şırnak İlçe Başkanı , CHP'nin İslam'a karşı hazımsızlığını bir kez daha net bir şekilde göstererek, düzenlenen törene 'laikliğe aykırı' açıklaması yaptı.

Gündem

23.01.2024, 19:15

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerindeki  Kur’an-ı Kerim kurslarında 2019, 2020 ve 2021 yıllarında öğrenim gören ve hafızlığını tamamlayan 200 öğrenci için dün icazet tören düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram sonrası diplomasi trafiğini hızlandıracak: 12 yıl sonra Irak'a ziyaret! Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram sonrası diplomasi trafiğini hızlandıracak: 12 yıl sonra... Haberi Görüntüle

İCAZET TÖRENİ CHP'Yİ RAHATSIZ ETTİ

Şehir Stadyumu'nda düzenlenen tören her fırsatta İslam'a karşı hazımsızlıklarını dile getiren CHP'yi bir kez daha rahatsız etti.

Stadyumdaki törende, Kur'an-ı Kerim okunup ilahilerin seslendirilmesini, CHP Şırnak İl Başkan Yardımcısı Serdar Soysal laikliğe aykırı olarak nitelendirdi.

Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Beylikdüzü-Avcılar D-100 karayolunda feci kaza: Çok sayıda ekip olay yerinde Haberi Görüntüle

İSLAMA KARŞI HAZIMSIZLIĞIN KILIFI 'LAİK BİR DEVLETİZ' OLMUŞ

Hafızlık kurslarının Cizre’de sıkça görüldüğünü belirten Soysal, eleştiri oklarını din eğitimi alan çocuklara çevirdi.

Soysal, şu ifadeleri kullandı:

“Törenden önce kaymakam, törenin yapılacağı yerdeki çalışmaları gözden geçirdi. Alanda yapılan törenin düzenli olması için uyarılarda bulundu. Karşımızdaki partinin görüşü belli, kaymakamlık ve valilik onların elinde. Ancak unutmamak gerekir ki biz laik bir devletiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading