Yandex Metrica

CHP'li isimden akla zarar 'başörtü' sözleri: Teröre neden olur

CHP'li isimden akla zarar 'başörtü' sözleri: Teröre neden olur

CHP'nin 28 Şubat zamanında başörtülülere zulmü Türkiye'nin karanlık sayfalarından biri olarak tarihte yerini almışken Kılıçdaroğlu geçtiğimiz aylarda 'helalleşme' adı altında başörtülüler için iyi niyet oyununu sergiledi. Ancak CHP'den yine başörtüsü nefretini gösteren skandal bir açıklama geldi. CHP'li eski vekil Şenal Sarıhan, başörtüsü düzenlemesinin terör tehlikesi meydana getireceğini söyleyerek akla ziyan bir açıklamada bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Demokrasinin kara günlerinden biri olarak tarihte yerini alan 28 Şubat darbesinin izleri halen silinmezken Cumhur başkanı Erdoğan Bu izleri silmek adına büyük bir atılıma imza attı. Başörtüsüne anayasal güvence çalışması tamamlanarak TBMM'ye sunuldu. TBMM'de komisyondan geçen teklif, Genel Kurul'da görüşülecek fakat muhalefet değişikliğe destek vermeyeceğini ve buna gerekçe olarak ta maddede bulunan 'dini inanç sebebiyle' ibaresini gösterdi.

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

'HELALLEŞME' TİYATRO BAŞÖRTÜ NEFRETİ GERÇEK

Başörtüüsne anayasal güvence tartışmaları devam ederken CHP'den 28 Şubat zihniyetinin yeniden hortladığını gösteren açıklamalar geldi. CHP Gnele Başkanı kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' vaatlerindeki samimiyetsizliği devam ederken CHP saflarından nefret dolu söylemler gelmeye devma ediyor.

Başörtüsüne Anayasal güvence kanun teklifinin genel kurula gelmesinin beklendiği bu günlerde CHP'nin eski vekillerinden 29 Ekim Kadınlar Derneği Başkanı Şenal Sarıhan Cumhuriyet gazetesine akla ziyan açıklamalarda bulundu. 

Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Zehir tacirlerine geçit yok! Narkoçelik-13 operasyonuyla 194 şüpheli yakalandı! Haberi Görüntüle

TERÖRE NEDEN OLUR

Sarıhan Anayasa teklifinin Meclis'ten geçmesi halinde Türkiye'nin İran olabileceğini iddia etti. Terör örgütü PKK'ya tek laf etmekten imtina eden Sarıhan, başörtüsü düzenlemesinin terör tehlikesi meydana getireceğini iddia etti. Laiklik gerekçesine sığınan Saıhan şunları söyledi:

Bu anayasada güvence altına alınan laiklik ilkesiyle tamamen çelişen antilaik bir önerme. Eğer böyle bir öneri yaşama geçer ve anayasada yer alırsa Türkiye'nin İran, Pakistan, Afganistan olma olasılığı çok güçlü olur

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading