Yandex Metrica

CHP'li İBB terör sempatizanının imdadına yetişti! Şehit verdiğimiz gün terör sempatizanı Aynur Doğan'a konser verdirecekler

CHP'li İBB terör sempatizanının imdadına yetişti! Şehit verdiğimiz gün terör sempatizanı Aynur Doğan'a konser verdirecekler

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan hayranı Aynur Doğan'a konser verdireceği ortaya çıktı. 28 Mayıs'ta İBB Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde konser vereceği belirtilen Doğan'ın konser haberinin 5 şehit verdiğimiz gün gelmesi büyük tepkilere sebep oldu.

Gündem

18.02.2024, 16:33

PKK terör örgütü sempatizanı Aynur Doğan'ın Kocaeli'de vereceği konser geçtiğimiz günlerde iptal edilmişti. 

Konserin iptal edildiğini Twitter hesabından yaptığı açıklama ile duyuran Derince Belediyesi, "İlçemiz sınırları içerisinde özel bir firmanın yapacak olduğu konser organizasyonunun yapılan detaylı inceleme sonucunda uygun olmadığı tespit edilmş olup, etkinlik belediyemiz tarafından iptal edilmiştir" sözlerini kaydetmişti.

En başta CHP ve HDP olmak üzere muhalif partiler Doğan'ın konserinin Kürt olduğu için iptal edildiği algısı oluşturarak provokasyon yapmaya çalışmıştı. 

Terörle mücadele devam ediyor: Kayseri'de FETÖ üyesi firari hükümlü saklandığı adreste yakalandı Terörle mücadele devam ediyor: Kayseri'de FETÖ üyesi firari hükümlü saklandığı... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ İBB'DEN ŞEHİT VERDİĞİMİZ GÜN SKANDAL HAREKET 

Olay üzerine CHP'li İBB yönetimi Kocaeli'de konseri iptal edilen Doğan'ın imdadına yetişti. Abdullah Öcalan hayranı olduğu bilinen Aynur Doğan'ın 28 Mayıs'ta Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sahne alacağı ortaya çıktı. 

5 şehit verdiğimiz gün böyle bir konserin açıklanmasına vatandaşlar büyük tepki gösterdi. 

Diğer yandan, Doğan'ın Dusseldorf'ta verdiği 'Öcalan'a özgürlük' konserinde "Bilet al, bir kurşunda senden olsun" sözlerini kullandığı görüldü. 

Finansal Güvenlik Stratejisti Selva Tor, CHP'li İBB'nin Aynur Doğan hamlesine sert tepki gösterdi. 

Twitter hesabından açıklamada bulunan Tor, CHP'li İBB'ye tepki göstererek, "Aynur Doğan.. Terörist PKK'nın Bebek katili Aposunun resminin önünde konser verirken... Bu "Düşünce özgürlüğü" mü? Masum çocukları terreddüt etmeden katleden bir örgütün sembolleri önünde bırakın konseri fotograf vermek dahi bu katliamlara ortak olduğunuz anlamına gelir." ifadelerine yer verdi. 

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

'AYNUR DOĞAN'A KONSER VERDİRMEK HAYSİYETSİZLİKTİR'

Bir PKK'lıya İstanbul'da konser verdirmenin hadsizlik olduğunu belirten Tor, "Belki de Ekrem İmamoğlu, Aynur Doğan'a konser verdirmeden  önce, PKK terörünü lanetlediğini bizzat onun ağzından duymuştur? Aksi takdirde, Vatan için şehit olmuş yiğitlere rahmet okurken bir PKK'lıya İstanbul'un göbeğinde konser verme haysiyetsizliğini yapmaz değil mi?" sözlerini kaydetti. 

Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az önce deprem mi oldu? Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az... Haberi Görüntüle

'DEVLET BU KAVRAMLARIN İĞDİŞ EDİLMESİNE RIZA GÖSTERMEZ'

Asıl meselenin devlet, onur, haysiyet gibi kavramların herkeste olmaması olduğunu belirten Tor, "İmamoğlu'nun Pontus,  Aynur Doğan'ın Kürt, ya da benim Türk olmam değil mesele.. Mesele, Devlet, egemenlik, onur, haysiyet gibi kavramların herkeste eşit derecede gelişmemiş olması. Devlet bu kavramların ikbal uğruna iğdiş edilmesine rıza göstermez. Keza millet de cevaz vermez!" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading