Yandex Metrica

Sitede Ara

CHP'li gazeteciler hezimetin acısını Kılıçdaroğlu'nun yüzüne vurdu: Kimsesiz çocuklar gibi bizi yalnız bıraktınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı girdiği hiç bir seçimi kazanmamasına rağmen partisinden istifa etmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, 14-28 Mayıs seçimlerinin sonuçlarını canlı yayında değerlendirdi. CHP'li gazetecilerin sorularını yanıtlamak üzere ekranlara çıkan Kılıçdaroğlu, kaçamak yanıtlarla yetindi.

Gündem

23.01.2024, 21:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP dahil muhalif partilerin desteklerine rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında 12'inci yenilgisini aldı. İstifa çağrılarına rağmen genel başkanlık koltuğunu bırakmamak için direnen Kılıçdaroğlu seçimden sonra ilk kez konuştu. 

Seçim yenilgisinin ardından 12 gün boyunca açıklama yapmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ekranlara çıkarak seçim sonrası sessizliğini bozdu.

Antalyasporlu Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümü sonrası olay itiraf: Her gece rüyalarıma giriyor Antalyasporlu Naldo'nun oğlu ve kayınpederinin ölümü sonrası olay itiraf: Her... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ GAZETECİLERDEN SERT SORULAR

Sözcü TV'de, Alişer Delek moderatörlüğünde Uğur Dündar, İsmail Saymaz ve İpek Özbey'in sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu verdiği cevaplarla sosyal medyada alay konusu oldu.

Seçimler için, "Kazanamadık ama ağır bir yenilgi almadık" diyen Kılıçdaroğlu, daha önce yere göğe sığdıramayıp, Erdoğan'ın muhakkak kaybedeceğini söyleyerek algı operasyonu yapanlardan Uğur Dündar ve İsmail Saymaz tarafından köşeye sıkıştırıldı.

Canlı yayında Dündar, Kılıçdaroğlu'na, "İktidarın en zayıf olduğu dönemde yenemeyecekseniz ne zaman yeneceksiniz?" sorusunu yöneltti.

Kılıçdaroğlu ise yine kaçamak bir cevap vererek, "Efendim bu bir yarış" ifadelerini kullandı.

Valilik duyurdu! Kısıtlamalar kısmi olarak kaldırıldı: İşte ulaşıma açılan yerler... Valilik duyurdu! Kısıtlamalar kısmi olarak kaldırıldı: İşte ulaşıma açılan yerler... Haberi Görüntüle

EN CAN ALICI SORU UĞUR DÜNDAR'DAN GELDİ

CHP'li gazeteci Uğur Dündar, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 12 günlük sessizliğinin nedenini şu sözlerle sordu "12 gün boyunca size gönülden destek veren, kazanacağınızı ümit ederek, tüm çabalarını sergileyen yurttaşlarımızı, seçmenleri, bir iki meslektaşımızla kısa görüşme dışında, adeta cami avlusuna terkedilmiş kimsesiz çocuklar gibi bizi yalnız bıraktınız, niçin bunu yaptınız?" 

Kılıçdaroğlu, Dündar'ın bu sorusuna da kaçamak cevap vererek, "Bugüne kadar yaptığım çalışmalar ki bunu özveriyle yaptığına inanan birisiyim. Bunlardan herhangi bir pişmanlık duymuyorum." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading