Yandex Metrica

CHP'li Feyza Altun haddini aştı! İmamoğlu'na destek vermeyen ünlüleri açık açık tehdit etti

CHP'li Feyza Altun haddini aştı! İmamoğlu'na destek vermeyen ünlüleri açık açık tehdit etti

Terör suçundan tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'a selam gönderen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum'da izin almadan yaptığı mitingde tepkiyle karşılaştı. Bu durum üzerine CHP'li Feyza Altun sosyal medya hesabından ünlüleri hedef alarak "Hesap soracağız" açıklaması yaptı.

Gündem

03.04.2024, 17:06

Ülkenin gündemine dair tek söz söylemeyen bazı ünlüler, konu İmamoğlu mağduriyeti olunca piyasaya çıktı. Bunlarla da yetinme kitle gerçekleri görüp ses çıkarmayanları da tehdit etmekten geri kalmadı.

Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav yapılacak ÖSYM? Bugün ne sınavı var 13 Nisan Cumartesi? Bugün hangi sınav... Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE'Yİ TACİZLE SUÇLAMIŞTI

En son Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanı adayı olduğu için tacizle suçlayan CHP'li avukat Feyza Altun, bu kez de İmamoğlu'na destek vermeyen ünlüleri hedef tahtasına koydu.

23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

"HESAP SORACAĞIZ"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altun, şu ifadeleri kullandı:

Bugün konuşmayan susan o ünlüler korkaklığınızı unutmayacağız. Sonra yalandan sevinmeyin. Tek tek gelip “O gün neredeydiniz” diye hesap soracağız!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading