Yandex Metrica

CHP'li belediyede rüşvet skandalı ortaya çıktı! Suçüstü yakalandılar

CHP'li belediyede rüşvet skandalı ortaya çıktı! Suçüstü yakalandılar

CHP'li Belediyesi'nde görevli zabıta çalışanlarından iki personel, Fenerbahçe- Slovacko maçı öncesi seyyar satıcılardan rüşvet alırken suçüstü yakalandı.

Gündem

23.03.2024, 01:04

CHP'li Kadıköy Belediyesi personelleri, 4 Ağustos’ta Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Slovacko maçından önce stat çevresinde seyyar satıcılardan rüşvet alırken suçüstü yakalandı.

Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Haberi Görüntüle

RÜŞVET TOPLANACAĞININ BİLGİSİ ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, örgütlü olarak rüşvet almak ve rüşvete aracılık etmek suçlarından daha önce adli işlem gören bir personelin de içlerinde yer aldığı Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıtaların 4 Ağustos'ta Şükrü Saraçoğlu Stadında oynanacak maç öncesi seyyar satıcılardan rüşvet toplayacakları bilgisi edinildi.

Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Anne ve kızı teleferik kabusunu anlattı: Önümüzde parçalanan kabin vardı Haberi Görüntüle

RÜŞVET ALIRKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Stadyum ve çevresinde yapılan operasyonda, seri numaraları önceden alınmış paraların rüşvet alışverişinde kullanıldığının tespit edilmesi üzerine, belediyede görevli 2 kişi suçüstü yapılarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında işlemlerin devam ettiği öğrenildi.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading