Yandex Metrica

CHP'den Ali Babacan'a 'Aferin' desteği: Az bile söylemiş

CHP'den Ali Babacan'a 'Aferin' desteği: Az bile söylemiş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın ''Şimdi Avrupa'dan da bakacaklar 'Aferin Türkiye'ye' diyecekler" sözlerine destek verdi. Öztrak, yaptığı açıklamada ''Az bile söylemiş. Ülkemizi demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ifade özgürlüğüne kavuşturmak amacıyla hazırladığımız bu program tüm dünyaya örnek olacaktır.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs tarihini işaret ederek seçim takvimini açıkladı. Toplamda 11 kez bir araya gelen altılı masa henüz adayını belirlemedi.

Parlamenter sisteme dönüşte el sıkışan altılı masanın 9 ana başlık altındaki 75 alt başlıktan oluşan 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ni geçtiğimiz günlerde açıklarken eski Türkiye'ye dönüş sinyali verildi.

Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Avcılar'da metrobüste yangın: Durak kapatıldı Haberi Görüntüle

BABACAN: 'AFERİN TÜRKİYE'YE' DİYECEKLER

Daha öne BAYKAR'ı hedef alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında, 6'lı Masa'nın 'Ortak Politikalar Mutabakat Metni'ne ilişkin görüşlerini açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı; "Bütün Avrupa'dan bunu izliyorlar. Ben Davos'taydım, kaç tane gazeteci gelip bana sordu 'Ne yapıyorsunuz?', onların hepsine bunları anlattım. Dediler ki çok güzel bir şey. Şimdi Avrupa'dan da bakacaklar 'Aferin Türkiye'ye' diyecekler" 

Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve restorantlara gitmeyin çağrısı yapıldı! Sosyal medyadan 'fahiş yemeğe boykot' çağrısı! 20-21 Nisan'da kafe ve... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'DAN BABACAN'A: YAZIKLAR OLSUN

Dün partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ali Babacan'ın sözlerine tepki gelmişti. Erdoğan, yaptığı açıklamada ''Açıkladıkları metinde herkese selam veriyorlar. HDP'ye selam veriyorlar. Kamudan uzaklaştırılan FETÖ'cülere ve PKK'lılara selam veriyorlar. Kendilerine rakip istemeyen, ülkemizin güçlenmesini istemeyen Batı'ya selam gönderiyorlar. İçlerinden birisi çıkıp 'Batı bize aferin diyecek' diyor. Yazıklar olsun. Sen Batı'nın 'Aferin' demesine muhtaç mısın?" ifadelerini kullanmıştı.

23 Nisan'da 29 ülkeden çocuklar Külliye'de buluşacak! Onur konuğu: Filistin! 23 Nisan'da 29 ülkeden çocuklar Külliye'de buluşacak! Onur konuğu: Filistin! Haberi Görüntüle

CHP'DEN DESTEK: AZ BİLE SÖYLEMİŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ali Babacan'ın ''Şimdi Avrupa'dan da bakacaklar 'Aferin Türkiye'ye' diyecekler" sözlerine destek verdi. Öztrak, yaptığı açıklamada ''Az bile söylemiş. Ülkemizi demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ifade özgürlüğüne kavuşturmak amacıyla hazırladığımız bu program tüm dünyaya örnek olacaktır.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading