Yandex Metrica

CHP'den Adnan Menderes'in anıt mezarına ziyaret

CHP'den Adnan Menderes'in anıt mezarına ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu ile birlikte 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile eski başbakanlardan Adnan Menderes'in anıt mezarlarını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin Adnan Menderes'i ziyaret etmesi, 'seçim döneminde oy toplamaya çalışıyor' şeklinde yorumlandı.

Gündem

23.01.2024, 19:49

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Topkapı Anıt Mezar'a gelerek demokrasi düşmanı darbeciler tarafından idam edilişlerinin 61. yılında merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın anıt mezarlarını ziyaret etti ve çelenk bıraktı.

Kılıçdaroğlu, daha sonra 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın anıt mezarına gelerek çelenk bıraktı.

Anıt mezarları ziyarette Kılıçdaroğlu'na İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.

B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular 12-13-14-15 Nisan’da yapılacak! B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular 12-13-14-15 Nisan’da yapılacak! Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu'nun ziyareti sosyal medyada "Her kesimden oy alacağım diye yapmadığınız kalmadı. 3 tur daha dönün yine oy vermezler size anlayın artık." şeklinde yorumlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading