Yandex Metrica

Cemal Enginyurt'un koruması bir katil: Latif Şimşek'e saldıran Emrah Topal'ın dosyası kabarık çıktı

DP Milletvekili Cemal Enginyurt, TV100 stüdyosunda gazeteci Latif Şimşek'i korumasına darp ettirdi. Enginyurt'un gazeteci dövdürttüğü kişi tam bir psikopat çıktı. Emrah Topal ifadesinin ardından tutuklandı.

Gündem

21.02.2024, 19:20

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un TV100 stüdyosunda gazeteci Latif Şimşek'e saldırı için kullandığı Emrah Topal tam bir suç makinesi çıktı. 

Tartışma programında sinirlerin gerilmesi üzerine dün akşam DP'li Enginyurt, gazeteci Şimşek'in üzerine yürümüş, ardından devreye koruması girmiş ve Latif Şimşek'i darp etmişti. 

Şimşek'in şikayetçi olması üzerine olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. İstanbul polisi, stüdyodaki tüm güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. 

Şimşek'i açıkça darp eden kişinin Cemal Enginyurt'un korumalığını yapan Emrah Topal olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan saldırganın dosyası kabarık çıktı. 

Topal'ın geçmişte bir kişiyi öldürdüğü ve 'kasten öldürme' suçundan ceza aldığı, kasten yaralama, tehdit, ruhsatsız silah bulundurma ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma gibi suçları da işlediği anlaşıldı. 

Cemal Enginyurt, eski partisi MHP'den ihraç edilmiş sonrasında Gültekin Uysal'ın DP'sine katılmıştı. 

Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu detayına dikkat Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu... Haberi Görüntüle

DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLDU

Olaya ilişkin açıklamasında Latif Şimşek, arbede sonrası darp raporu aldığını ve Enginyurt ile koruması hakkında şikayette bulunduğunu söyledi.

Enginyurt'un aniden yerinden kalkarak canlı yayında üzerine yürüdüğünü söyleyen Şimşek, "Ben de ayağa kalktım orada yalnızken korumaları yokken sadece burun buruna geldik" dedi.

Yayının kesildiğini anladıktan sonra stüdyonun kalabalıklaştığını ifade eden Şimşek, "Korumaları olduğunu görmedim, içeri kalabalıklaştı. Arkadan gelip bir tanesi yumruk attı, görmedim tabi. Döndüğüm anda kendimi korumaya aldığımda bir tane daha vurdu" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan, sinyali vermişti! Büyük değişim kongrede Haberi Görüntüle

SABIKALI KORUMA TUTUKLANDI 

DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması Emrah Topal emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Cemal Enginyurt hakkındaki soruşturma evrakı ise Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading